Endelig blev det Emma’s fødselsdag… den var længe ventet. Og efter Emma’s fødselsdag bliver det Christines fødselsdag, hvorefter Halloween kommer… Og SÅ bliver det Santa Day! Emma har skam helt styr på rækkefølgen og dagene – næsten da.

Sidste år blev Emma fejret under mindre påstyr – en rolig dag i familiens selskab. Vi hyggede ved morgenbordet, uddelte gaver, legede med det nye legetøj og bestilte take-a-way om aftenen. Det var det! Og det var ikke fordi Emma ikke fortjente en stor fest, men det interesserede hende bare ikke rigtigt… sidste år ihvertfald.

I år gjorde det!

I år skulle Emma have hele pakken, så at sige. Med Donuts til alle klassekammeraterne i skolen og en ønskeseddel som tro kopi af Anna’s gaveliste fra sidste fødselsdag, hvor en ny cykel naturligvis stod absolut øverst på listen.

 

Der skulle desuden inviteres til den helt store børnefødselsdagsgilde med boller og et fondant-helvede af en fødselsdagskage, som skulle udgøre dagens højdepunkt – foruden svømmepølen i haven, gaveregn og masser af børneleg.

Sådan en dag, som den dag, skulle man bare have mange flere af!

Vi nød dagen fordi, Emma virkelig nød opmærksomheden på sin fødselsdag og vi nød samtidig gensynet med flere af Daniels tidligere kollegaer og deres vidunderlige børn. Vi blev opdateret på hinandens livssituationer. For første gang i lang tid kunne vi alle slappe af og bare nyde hinandens selskab og børnenes leg.

Hvor er vi bare heldige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.