Det var en god oplevelse, da dubai-pigerne og jeg mødtes til High Tea ude på The Palm Dubai, længst ude på det yderste blad. Da vi mødtes slut september, var det stadigt for varmt til at sidde udenfor og spise. Derfor var vi placeret i et hjørne af Sultan’s Lounge, hvor der ikke var for meget støj.

Jeg er efterhånden ved at blive lidt forvent, når jeg går ind til en Afternoon Tea, som oftest er lokaliseret på Dubai’s fineste hoteller. (Afternoon Tea er i øvrigt en forholdsvis billig adgangsbillet til de dyreste restauranter. Bare et godt tip). Derfor forventer jeg også spændende te’er ad libitum og lette, delikater sandwichs til den lille sult.

Jeg var derfor lidt skuffet over at opdage, at der kun var én slags te pr. person på Sultan’s Lounge (lille kande med ca. to kopper). Til gengæld var udvalget af scones bedre og mere interessante end dem, som jeg normalt finder til en Afternoon Tea. Hver bid af de forskellige sandwiches var en ny smagsoplevelse, men desværre virkede brødet en anelse tørt.

Med kardemomme/daddel scones, samt rose-syltetøj, var smagsløgene underholdt og derfor gjorde det ikke helt så meget, at vi ikke kunne prøvesmage flere forskellige slags te.

Ved ankomst fik vi serveret en velkomstdrink, lavet på iste og appelsin, der kickstartede smagsløgene og gjorde os sultne på maden.

Selve menuen minder om de fleste andre Afternoon Tea menuer med scones, sandwichs og dessertkager. Altså en ordentlig kalorie-bombe af format. Heldigvis er alle retterne ret små. Desværre var der ingen præsentation af maden og vi måtte derfor gætte og smage os frem indholdet.

Prisen på Afternoon Tea ved Sultan’s Lounge er 200 AED/pakke og så er de med i Entertaineren, hvilket giver 50% rabat. Det smukke ved lige præcis denne Afternoon Tea er, at én pakke giver mad nok til 2 personer. Så for en flad 50’er får vi altså adgang til en af Dubais fineste hoteller på Palmen. Det er skisme en god deal.

Desværre fik vi ikke rigtig muligheden for at udforske omgivelserne eller få glæde af udsigten fra hotellet, da vi var placeret i en lukket ende i en stor hall. Derfor oplevede vi heller ikke, at solen gik ned, mens vi sad og drak te.

Som altid var jeg selvfølgelig et smut forbi det lille hus for at se toilet-faciliteterne an, inden vi tog hjem og de skuffede ikke.

På Sultan’s Lounge tilbydes der Afternoon Tea fra 15.00 til 18.00, hvilket ligger i den sene, men acceptable ende.

Jeg kan godt anbefale denne Afternoon Tea, men ville nok foretrække en udendørsplads hvis muligt. Omgivelserne var fine, men ikke særlige hyggelig eller intim.

_________________________

Mad: Et udvalg af sandwiches, scones med marmelade/clutted cream og kager. En velkomstdrink og én varm drink pr/person (kaffe eller te). Nok mad til to.
Stemning: Højtidelig, højt til loftet og åben. Ikke så hyggeligt.
God til: Privat snak, der da er langt mellem borderne. Små sammenkomster med gode venner. Ikke børnevenligt.
Pris: God til prisen, med Entertainer og en ven, men mest pga. smagsoplevelsen.
Service: Der var ikke så stor opmærksomhed fra tjenerne og der manglede en introduktion af maden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.