Det er nu en uge siden, at det blev helt almindelig hverdag igen efter en god lang juleferie. Daniel og jeg er tilbage på arbejdet, pigerne er tilbage i skolen og Christine er tilbage i Danmark. Vi mindes en god juleferie, som altid ligger det bedste tidspunkt på året, hvor vejret er allerbedst i Dubai.

Det er meget nemmere at finde på gode aktiviteter og planlægge dagene, når vejret er mildt og solen altid skinner. Et nyt koncept, for os, er afternoon-tea eller high-tea, som det så fint også bliver kaldt.

Selve fænomenet er ikke nyt, vi har bare aldrig dyrket det tidligere, men efter at have været afsted på tøsetur med nogle veninder, så har det åbnet mine øjne for konceptet.

Afternoon tea

Det er ikke bare te, der bliver serveret. Det er varm te, is-te, kaffe, is-kaffe, kakao og is-kakao. Der er desuden velkomstdrink, kager, scones og lækre sandwiches… altsammen til en fordelagtig pris og med en fantastisk udsigt til solnedgangen, hvis selskabet bliver hængende længe nok.

Solnedgang

Og med Entertainer-app’en er der tilmed halv pris! “What’s not to like?!”.

Anna, Emma, Christine og Daniel var mindst lige så begejstrede, da jeg hev dem med tilbage til hotellet, hvor jeg endnu engang smovsede de små kager og sandwiches i mig. Resten af te-menúen blev testet og jeg har ikke ændret mening. Afternoon-tea er mit nye favorit-koncept.

Et andet koncept, der på det seneste har fundet min interesse, er ørken-picnic. Camping i ørkenen med overnatning og kølige nætter er godt, men de kortere picnic-ture ud i ørkenen om morgenen og hjem igen nogle timer senere er også særdeles hyggelige.

Det er her, hvor mændene kan få lov til at teste udstyr og drøne rundt ude i sandet indtil en eller anden sidder enten fast, så bilen skal trækkes fri eller skader bilen, så den må “fixes”.

Mens mændene drøner rundt i bilerne, så leger børnene sammen i sandet og kører hinanden trætte.

Kvinderne sidder typisk med et glas vin eller en juice-brik i hånden og nyder, at der for en gang skyld er lidt fred, indtil alle atter vender tilbage til basen.

Christine var selvfølgelig med ude at drøne i ørkenen og var således denne dag en del af mændene. Jeg tror, at hun havde det mindst lige så sjovt som sin far.

Det er med at nyde vinterhalvåret og det, at vi har købt os en bil, der rent faktisk kan køre i ørkenen.

Det har ikke været en billig investering, men jeg tror, at vi i familien alle er helt enige om, at det indtil videre har været alle pengene værd. Så jo flere gange vi er afsted, jo billigere har tur-prisen været. Heldigvis er der flere camping og picnic-ture i støbeskeen, så vi kommer ikke til at kede os den næste tid.

Godt vi stadig har weekenderne at glæde os til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.