Vi har været forbi The At.mosphere i Burj Khalifa til morgenmad og en spetakulær udsigt fra 122. sal ved verdens højeste restaurant.

Med forskellige rabat-ordninger tilbyder restauranten lige nu enten 50% rabat med entertaineren, Fine Dine (to for én pris), 40% rabat til alle residence eller 30% rabat til alle hotelgæster, der bor på Armani Hotel i Dubai.  

Der tilbydes morgenmad fra kl 7.00 til 11.00 og derefter frokost.

Vi kom ikke så meget for maden skyld, men for oplevelsen og den gode udsigt. Morgenmaden bestod af en tre-retters menu med få, vel udvalgte retter. Selvom maden var god, var den ikke noget at skrive hjem om. Til gengæld var servicen i top – præcis som restauranten.

Stemningen var autentisk og med det mener jeg, at det levede op til vores forventninger om luksus og en form for højtidlighed, der skaber ro omkring maden.

Restauranten har højstole tilgængelig til mindre børn og selvom vi så et ægtepar medbringe to børn, vil jeg nok ikke kalde The At.mosphere for børnevenlig. Jeg ville derfor vælge et andet sted at nyde min morgenmad i selskab med familien.

Ud fra et toiletbesøg på restauranter og hoteller kan man virkelig få en fornemmelse for standard, rengøring og detaljer på stedet. I Danmark gør vi alt for lidt ud af den del, hvis du spørger mig.

Toilettet på The Atmosphere skuffede mig bestemt ikke og det var klart et toiletbesøg værd 😉 Normalt vil et sted som dette være spækket med dyre cremer og parfumer til fri afbenyttelse og forkælelse, men i disse Covid-19 tider må vi undvære den ekstra luksus.

Efter maden fik vi en lille gave med os hjem – chokolade, som vi gemte til børnene derhjemme.

Det er ofte det lille ekstra, der gør madoplevelsen komplet.

Jeg kan virkelig godt anbefale restauranten til andre, der trænger til en romantisk date med partneren eller som gerne vil have en undskyldning for at opleve verdens højeste restaurant.

______________________________________________________

Mad: 3 retters morgen-menú
Stemning: Højtidelig
God til: Romantisk middag – evt med sundowner
Pris: Dyrt, men fair med ex. Entertaineren eller andre rabatordninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.