IMG_9494

Det er ikke et tilfælde, at vi er taget til Danmark på ferie netop nu. Faktisk ville jeg meget gerne være blevet i Dubai et par uger længere og opleve muslimernes Eid al-Fitr, som er festen, der markerer Ramadanens afslutning. Det skulle efter sigende være en helt speciel oplevelse, men noget trak mere i mig – Nibe Festival, nemlig ja. De skønneste svigerforældre havde indvilliget i, at se efter ungerne, mens Daniel og jeg slog os løs 4 dage på festival. Vi var i år blevet en del af crewet på festivalens vaskeri, hvor vi støttede “Hjælp Voldsofre”.

Sarah havde inviteret os med på sit hold og vi glædede os som små børn – børn der får backstagebilletter til hele festivalen. Vi måtte arbejde for billetterne, men det vil være en overdrivelse at sige, at det var specielt hårdt. Nok nærmer en loppetjans, der gav os muligheden for at møde en masse søde og festlige mennesker. Første aften fik vi VIP adgang med fri grill-buffet fra Grilleriet, samt fri bar – hvorefter Volbeat lød meget bedre end jeg husker.

IMG_9540

IMG_9407

Jeg har virkelig nydt nogle børnefri dage, hvor Daniel og jeg kunne kæreste lidt rundt sammen. Vejrguderne var generelt gode ved os, men sneg sig dog til et par raske timer med lårfede vandstråler. Det gav lidt ekstra arbejde i vaskeriet, men også ekstra hyggestunder med lyden af regn, der silede ned på teltet. Tømmermændende slap vi heller ikke for, men da jeg møder dem ret sjældent i Dubai, så lod jeg dem hamre løs. Jeg vil lade billederne tale for sig selv…

IMG_4994

IMG_0877

IMG_0046

IMG_8425

IMG_5486

… man skulle jo nok have været der 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.