FullSizeRender 4

En uge mere er gået og tiden flyver hastigt afsted. Vores villa i Dubai Silicon Oasis bliver mere og mere et rigtigt hjem, hvor familien kan slappe af. Og nu er huset også fint dekoreret med hundehår i 3 forskellige farver. Bagel er langt om længe kommet til Dubai! Nøj, hvor havde jeg svært ved at sove dagene op til hans lange rejse og natten til onsdag var helt ulidelig. Vi lå i vores seng og ventede på det telefonopkald, der ville fortælle os, hvornår Bagel ville ankomme til vores hjem.

Klokken 3.00 fik vi så endelig lov at hilse på ham igen efter 5 uger. Det var en noget betuttet hund, der lidt modvilligt kom ud af sin transportkasse, men de velkendte stemmer lokkede ham alligevel hen til os. Efter 30 minutter kunne vi atter genkende vores glade vovse, der hoppede og dansede rundt i huset. Tårene trillede lystigt ned af kinderne på mig og en lettelse bredte sig i hele kroppen.

Bagel er kommet på det helt rigtige tidspunkt, da de forenede arabiske stater i disse dage fejrer 44 års fødselsdag. Det betyder, at Daniel har fået 3 fridage op til weekenden. I de sidste 5 dage har familien således haft miniferie med ren julehygge. Der er pyntet op til jul og der bages småkager i vildskab. Vi skruer op for AC’en og leger, at der er sne udenfor – det er super hyggeligt.

IMG_4704 FullSizeRender 5

For at hjælpe julestemningen lidt på vej mødes vi med nogle af Daniels kollegaer til juletræsfest ved stranden. Til Nordic Christmas Party er der både juletræer, snemandskonkurrencer, hoppeborg og andre børnelege. Julemanden lader sig ikke sådan skræmme af varme himmelstrøg og kommer selvfølgelig ridende på en kamel til ungernes store begejstring. Der uddeles både slik og flotte gaver. Her mangler skam ingenting.

FullSizeRender 3

IMG_4568

IMG_4585

IMG_4562

Vi får samtidig afhentet det julemad, som vi bestilte ved Wrist inden vi forlod Danmark. Fryseren er således fyldt med flæskesteg, medisterpølse, æbleskiver og ikke mindre end 2 kg. cocktailpølser. Vi er nu klar til at modtage familien Danmark til jul.

Vi har været til familiedag på Daniels arbejde, hvor ungerne hyggede med andre børn mens mor her fik muligheden for at hilse på Teletronics fru’er – nye såvel som kendte ansigter. Jeg kunne samtidig se frem til en julefrokost arrangeret af kvinderne, for kvinderne. I øvrigt en stor succes, som vi gentager til foråret, hvor vi afholder påskefrokost 🙂

IMG_4682

Det har endnu engang været nogle intense dage – præcist som det plejer. Der er nok at se til og dagene flyver afsted i rask tempo.

Jeg kan i øvrigt fejre, at det er lykkes mig, at få “residency” og mit pas er flot dekoreret med stempler, der giver mig tilladelse til at opholde mig i Dubai. Om nogle dage vil jeg således modtage mit Emirates ID, hvilket også gør det muligt for mig at få lavet et lokalt kørekort.

IMG_6197

IMG_4554

Det er nu officielt, at jeg er fri for smitsomme sygdomme – det er da værd at fejre. Jeg sender således en venlig tanke afsted til Sarah Kruse, der efter et lynkort nattevisit var leveringsdygtig i Sheridan. Glæder mig til du kommer igen til februar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.