I denne tid har jeg besøg af Sarah, der har rejst den lange vej fra sneen i Danmark til sandet i Dubai. Jeg har stor glæde af hendes selskab, for Sarah er altid fuld af liv og overskud. Hun er som et overflødighedshorn af løse tanker, sprøde idéer, store armbevægelser og en iver der overskygger alt. Hun er, med egne ord, et meget gult menneske, der kyler mange bolde op i luften. Dem hun ikke selv griber, rammer hende enten hårdt i hovedet eller falder på gulvet – hvis hun vel og mærke ikke smider dem efter andre.

Hun har boet på gæsteværelse onsdag-mandag, mens hun forberedte en workshop omkring personlig effektivitet i Insights og nu er hun rejst en smuttur til Bangladesh, hvor workshoppen afholdes. På fredag er hun atter tilbage i gæsteværelset hen over endnu en weekend.

Og mens jeg sad på arbejdet og tjente dagens løn hjem, så nød Sarah dagen hjemme i Silicon Oasis. Sammen med pigerne forberedte hun aftenens hårde workout-program og opdaterede mig undervejs med såkaldte appetizers. Efter aftensmaden blev min krop udfordret på styrke og balance. Jeg blev vredet rundt i stillinger, som jeg ikke vidste fandtes. Og mine ben syrer stadigt.

Først én aften med hård workout i haven under stjernerne, derefter én dags hvile – efterfulgt af endnu en workout under månens skær. Og mens Sarah ligger et benhårdt program for os, så sørger Anna for at motionere Emma.

Sarah og jeg har udnyttet tiden godt sammen. Vi har været på shoppetur i Dubai Antique Museum, nydt en frokost ved Dubai Creek, pruttet om prisen i Old Souk og trillet rundt i Zabeel Park fredag formiddag. Og nu er Sarah så i Bangladesh, de næste par dage. Heldigvis bliver jeg holdt godt opdateret på hendes fantastiske og spændende rejse.

Inden længe ses vi igen Sarah 🙂

Afslutningsvis skal I selvfølgelig have et valentins billeder.

Kærligheden længe leve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.