Endnu et år er gået og endnu et år er påbegyndt. 2019 har på alle måder levet op til forventningerne… uden drama, skandaler eller større omvæltninger. Efter 2018 har vi haft brug for et år som dette. Lad os kalde det restituering.

I 2019 har vi haft travlt med at etablere vores nye tilværelse med nye jobs og kollegaer, ny skole, nyt hjem, ny omgangskreds og nye oplevelser. Det har gået over alle forventninger og alt, der før var nyt er nu blevet til en velkendt hverdag. Vi trives i den grad! Nu glæder jeg mig til en noget mere begivenhedsrigt år 2020, som jeg allerede har meget store forventninger og ønsker til.

Nytåret skød vi ind i Dubai Parks and Resorts lige som sidste år. I år havde vi dog valgt at spendere lidt ekstra på festlighederne og således booket os ind på et dobbeltværelse med to overnatninger på Lapita Hotel. Det betød, at Alona fik huset for sig selv, så hun kunne holde den helt store grisefest med vin og bobler for sin familie. Bagel blev ligeledes sendt afsted på hunde-hotel, hvor han nød nogle gode dage i hunde-himlen.

Nytårsdag brugte vi først i Lego-land og dernæst ved hotellet’s pool.

På den måde virkede dagen knap så lang, inden selve festlighederne begyndte kl 20.00.

Desværre betød det også, at Anna havde svært ved at holde sig vågen helt indtil midnat og jeg måtte således eskortere hende ind på værelset, hvor hun kunne få 30 min søvn inden fyrværkeriet. Emma derimod holdt fest hele aftenen.

Nytårsmiddagen med polynesisk tema blev nydt udendørs med sand mellem tæerne, blomsterkrans om halsen og varme trøjer. Forberedelserne til festlighederne kunne vi følge på tæt hold, lige uden for vores hotelværelse. Der var selvfølgelig all-you-can-eat buffet og drinks ad libitum.

Vi havde god udsigt til fest-fyrværkeriet ved slaget tolv og det varede præcist 10 min, inden musikken atter overtog ballet.

Når nu vi ikke kan holde nytårsfesten sammen med vores dejlige og meget savnede venner ved Støvring i Danmark, så er Lapita en god erstatning – det er ren luksus og børnevenligt.

Jeg har tænkt lidt over det med nytårsfortætterne… Jeg har opgivet den med sund livsstil, mere motion og mindre slik. Den holder ligesom ikke rigtig længere. I stedet vil jeg fokusere mere på det sociale og familien.

  1. I år vil jeg være meget mere bevidst om miljøet – købe brugt, kvalitet frem for kvantitet og tænke i alternativer. Det bliver en god og sund udfordring, som hele familien skal involveres i.
  2. Desuden vil jeg i år være bedre til at invitere gæster hjem til kaffe og middag. Det er altid hyggeligt at mødes med kollegaer og venner på caféer og fredagsbrunches, men i år skal den i højere grad stå på hjemmehygge.
  3. Brætspil og familietid. Jeg vil prioritere mere tid sammen med familien med alt det bedste fra spil-hylderne. Pigerne er nu gamle nok til de lidt sjovere spil og det skal udnyttes.

Der er allerede lagt mange nye planer for 2020, privat såvel som arbejdsmæssigt. Konsulatet udvider konsulærafdelingen og jeg kan således se frem til meget snart at byde 5-6 nye kollegaer velkommen. Det bliver med nye spændende arbejdsopgaver og nye udfordringer. Daniel’s arbejdsplads udvider også og er altid på jagt efter nye dygtige medarbejdere, så vi får begge nok at se til. Til foråret har vi planer om at købe sommerhus i Danmark og dermed få en fast base i Danmark. Så er 2020 jo også året, hvor verdensudstillingen kommer til Dubai og selvom Danmark ikke officielt deltagere med egen pavillon, så er det stadig en stor begivenhed, der uden tvivl vil blive spændende at besøge og holde øje med… og så får vi jo en dansk business pavillon initieret af Danish Business Council i Dubai. Det er et projekt, der i den grad er værd at støtte op om og som altid kan bruge et par ekstra frivillige hænder op til og under Expo2020.

Så meget at se frem til i dette nye år… og forhåbentlig med mange spændende overraskelser undervejs. Ih, hvor er jeg spændt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.