Anna vækkede os en morgen, lykkelig over at have fundet en næsten tom papkasse på reposen uden for værelset – helt perfekt til dukketeater. Hele morgenen slæbte hun rundt med kassen under armen, mens hun ivrigt fortalte, hvordan ms. Fay fra nursery, havde lært hende at bygge et puppet show.

I hendes blandede dansk-engelske ordstrøm havde jeg dog lidt svært ved præcist at fange fremstillingsprocessen, men forstod den del med hobby-kniv, lim og hånddukker. Som flere andre 4-årige er Anna en meget fantasifuld og ekstrem kreativ pige, der meget gerne vil fremstille sine idéer lige så hurtigt, som de opstår i hendes hoved. Jeg omfavner pigens livlige fantasi, lytter til hendes mange røver-historier, griner af Annas vittigheder og leger gerne med på legene. Selve fremstillingen af dukketeateret tog os et par hverdagsaftener, involverede stykker af en gammel udklædningskjole og gav undertegnet et par brandsår på højre langemand fra en meget varm limpistol.

Det var en meget stolt Anna, der mandag aften kunne invitere hele familien til puppet-show-præmiere i egen stue.

Der var fyldt sal og vi måtte slås med bamser og dukker for at få en god plads. Heldigvis sikrede vores billetter adgang til den ellers udsolgte forestilling, som Anna stod i spidsen for.

Der var mange akter og vi måtte alle bidrage til forestillingen. Anna har ikke bare lært at bygge et dukketeater, hun kender også til vigtigheden i at dele. Så det gjorde vi naturligvis.

Jeg elsker både teater, opera og musicals. Det var derfor skæbnen, at jeg senere på ugen modtog en reklame e-mail fra teatergruppen DUCTAC, der inviterede til familie-dukketeater med forestillingen The Naughty Dog.

Jeg vil enormt gerne dele min glæde for teateret med hele familien og det er derfor vigtigt for mig, at introducere pigerne for den kulturelle oplevelse det er at gå i teateret. Og lige præcist denne forestilling kommer på det helt rigtige tidspunkt, hvor både Anna og Emma viser stor interesse for dukketeateret.

Morale-forestillingen om den frække hund, der driller alle de andre dyr i skoven så meget, at det giver bagslag gjorde stor indtryk på pigerne. Og jeg tør godt love, at det ikke bliver sidste gang, at vi tager i teateret med pigerne.

Jeg kan i øvrigt varmt anbefale det lille teater DUCTAC i Mall of the Emirates, der beundringsværdigt får totalt udsolgt til alle shows uden den store mediedækning.

Jeg føler, at vi har fundet endnu en perle i Dubai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.