Det er snart en måned siden, at vi pakkede kufferterne og tog flyvemaskinen via Amsterdam til Danmark. Det har indtil nu været en dejlig ferie på trods af vejrgudernes “lune”, der bidrager med sporadiske solstråler og rigeligt nedbør. Der er så mange steder at rejse hen over sommeren – så mange spændende destinationer få timers flyvetur fra Dubai. Alligevel ender vi i Danmark, hvor vi ved, at sommeren har en tendens til at blive en lidt pludret oplevelse. Vi gør det for familiens skyld. Der er mange folk, der glæder sig til at gense os og byde os velkommen. Og vi glæder os selvfølgelig også!

Af erfaring ved vi, at ferien lynhurtig kan ende med at blive fyldt med forpligtelser, alt for mange aftaler og total dårlig samvittighed over de venner, der desværre alt for ofte bliver nedprioriteret på grund af en overbooket kalender. I år er heller ingen undtagelse, men jeg er glad for, at vi denne gang har prioriteret tiden med hele familien. Med base i Ertebølle har vi placeret os i en strategisk god afstand fra familien i Thisted, Sæby og Viborg.

  

Og pigerne har derfor nydt muligheden for at blive ekstra forkælet af samtlige familiemedlemmer.

Indtil videre har vi, ud over familietid, brugt lidt over 3 uger på kulturelle og historiske oplevelser. Vi rejste tilbage til stenalderen, da vi besøgte stenaldercentret i Ertebølle.

Senere rejste vi frem til vikingetiden, da vi tog til Moesgaard Vikingetræf.

Og nåja, så var vi også en smut forbi Mønsted Kalkgruber, der også har en meget lang historie.

Vi har fået meget ud af de tørre sommerdage med besøg på legepladsen, strandture (dog uden badning) og skovture.

Når vejret derimod har været alt for vådt og koldt, har vi brugt tiden på at bage boller, bygge hule, teste paraplyen og set alt for meget Ramasjang.

Der har også været tid til familietur til Randers Regnskov sammen med fætre og kusine.

Det har indtil videre været en dejlig sommerferie, hvor vi har haft god mulighed for at give et stort kram til alle dem, som vi normalt savner i vores hverdag. Som feriedestination er Danmark ikke særlig eksotisk og jeg savner da også at besøge nye dele af verdenen. Men Danmark har vores familie og det betyder meget mere nu end tidligere.

Og så er der jo nu en oplagt undskyldning for at rejse ud på nye eventyr hen over nytåret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.