Daniel og jeg har indført date-nights hver anden torsdag! Vi har genoptaget en “treat”, som vi startede, mens vi stadig var unge og barnløse i det centrale Aalborg. Dengang tog vi restauranterne fra en ende med både gode og mindre gode smagsoplevelser til følge. I Dubai er det lidt svære at overskue, hvor vi skal begynde og hvor vi må slutte. Så vi tager den på gefühl.

Den globale covid situation har ødelagt rigtigt meget for virkelig mange mennesker. Der er meget at tude over for tiden. Som tiden går, kender jeg efterhånden flere og flere, der er blevet berørt af situationen. Jeg kender nu til flere smittede og flere folk, der kæmper for dagligdagen. I den kontekst har vi det stadig rigtig godt. Mundbind, social afstand og forsamlingsforbud er små ofringer i det store billede. Vores gartner har fået lidt ekstra håndøre den seneste tid og jeg fornemmer, at han er begyndt at udnytte vores gavmildhed en smule. Jeg lader det passere, for guderne skal vide, at han har mere brug for pengene, end vi har. Lige nu må vi passe ekstra godt på hinanden.

Det kan nogen gange være svært at få øje på de gode ting i denne tid, fordi vi bekymrer os så meget om alt det dårlige. Jeg har selv følt mig snydt, fordi det har været så svært at være isoleret og afskåret fra verden, når vi i forvejen bor så langt fra familien. Det var hårdt at skulle aflyse vores rejse til Danmark i april, fordi flytrafikken var indstillet. Jeg ved ikke om det værste nu er overstået, men vi har fundet en måde at komme videre på.

Nu hvor samfundet, så småt er ved at åbne op igen, så værdsætter jeg i højere grad min bevægelsesfrihed – inkl. mundbind, håndsprit og social afstand. Og lige nu er der virkelig mange gode tilbud at hente på welness, restaurantbesøg og hotelophold for at få gang i landets økonomi igen. Det bedste er næsten, at vi har stederne for os selv. De fleste fortrækker fortsat at blive hjemme, hvilket vel også er det smarteste set i lyset af smitterisikoen.

Det er efterhånden lang tid siden, at vi indførte take-a-way torsdag herhjemme, som en god start på weekenden i en virkelig træls tid. Det har altid faldet i god jord hos både ungerne og Alona, der kan vælge hvad som helst til aftensmad den dag. Nu er Daniel og jeg begyndt at liste ud af døren hver anden torsdag til en velfortjent date-night, hvor vi nyder hinandens selvskab alene i et par timer, inden vi vender tilbage til basen. Vi får altid den bedste service uanset, hvor vi kommer. Om det være sig på Atmosphere i Burj Khalifa på 122. sal eller ved den lokale café i Al Furjan, The Glasshouse.

Vi kommer på restauranter, som vi aldrig tidligere har overvejet, fordi de pludselig er kommet på Entertaineren eller giver klækkelige residence-rabatter, der kan mærkes i pengepungen.

Det er dejligt at være ude igen og jeg kan mærke, at jeg har savnet det. Især fordi Daniel har ekstra travlt på arbejdet og nu må arbejde i weekenderne. De dage han arbejder ekstra, kan heldigvis konverteres til feriedage, som vi så senere kan nyde sammen.

Indtil da, så nyder jeg vores torsdage aftener (eller fredag morgener) med eller uden børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.