FullSizeRender 16

Det er lørdag aften og i morgen er det endnu engang hverdag. Jeg kan se tilbage på en begivenhedsrig weekend, der stod i familiens tegn. Der har været fokus på børn, afslapning og godt vejr. Christine har længe plaget om en tur til stranden…

Det er ikke okay at vende hjem til Danmark uden at have været en tur på stranden i Dubai!!

Fair nok – så fredag morgen blev bilen pakket. Det blev også vores første tur på stranden, så vi vidste ikke helt, hvad vi gik ind til.

Som sædvanligt kom vi lidt sent ud af døren, men inden solen gik ned og vi brugte en hel eftermiddag ved vandet. Der var forbløffende få mennesker på stranden (ca. 1000 gange flere end de danske strande i højsommeren), men det var nemt at finde en god plads. Der blev vandplasket, sandbygget og solbadet. Christine fik hovedet under vandet og så var lykken gjort. Nu kan Christine vende tilbage til Danmark med bevaret stolthed.

FullSizeRender 17

IMG_5695

Lørdag blev brugt på picnic brunch ved Al Badia Golf Club. Fredagsbrunch er et meget populært koncept i Dubai, hvor folk tager ud for at fortære uanede mængder af mad og drikke fra et overflødighedshorn af buffet’er og barer. Det er typisk all-you-can-eat/drink med tag-selv. Og det er lidt som om, at bundproppen ryger og folk glemmer almindelig sund fornuft. Alt skal prøvesmages! Denne gang valgte vi picnic udgaven, der tilfældigvis også gjaldt lørdag. Og der var plads til ungerne – faktisk var det et børneparadis med burgerbar, is, slik og aktiviteter i alle afskygninger. Udsigten var fantastisk og det samme var grillbuffet’en, der også bød på gris. Mums for en oplevelse 🙂

IMG_5795

IMG_5779

IMG_5836

IMG_5826

IMG_5808

IMG_5802

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Christine elskede hvert sekund, for livet som sækkestols-dronning er slet ikke så ringe endda. Vejret artede sig helt perfekt og parasollerne gjorde underværker. Jeg kan slet ikke beskrive min begejstring for “fredagsbrunch” Dubai style – det skal opleves. Da vi i begyndelsen af 2015 traf beslutningen om at rejse til Dubai, var det udsigten til mere familietid, der blev den altovervejende grund til, at vi valgte at tage imod tilbuddet. Jeg bliver derfor varm om hjertet og bekræftet i vores beslutning, når vi som familie tager på udflugter som disse. Det har været en helt fantastisk god weekend, der har ydet mig ekstra energi til den kommende uge.

IMG_5796

I morgen er det søndag og jeg kan se frem til en god aften i godt selskab med Danish Business Women Dubai – vi får besøg af Stine Bosse og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg kan mærke, at jeg går en skøn uge i møde.

I må have en fortsat god weekend hjemme i Danmark – gid at den må blive omend ikke lige så varm, så mindst lige så dejlig som vores.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.