I weekenden fejrede vi Danmarks dag. Det var pigernes idé, fordi de glæder sig helt ubeskriveligt meget til sommerferie i Danmark. Det var samtidig Danmarks Grundlovsdag og fars dag. Så meget at fejre!

Dubai er langsomt ved at åbne samfundet op igen og der er lempelser på vej. Næste skridt er lufthavnen og fly-ruterne. Anna og Emma er begyndt at spotte flyvemaskiner over hovederne, når vi går vores aftenture med Bagel.

De kan også mærke det! Der er noget i luften.

I weekenden bestemte vi os for, at fejre Danmarks dag. En hel dag, hvor vi spiste dansk mad (rundstykker, klatkager og hotdogs), så dansk film (Valhalla) mens vi drak Cocio og spillede brætspil.

Pigerne øver sig i at tale dansk og de er blevet mærkbar bedre, under Dubai’s lock down. Emma er især kommet efter det danske sprog, så jeg prøver at begrænse mit eget ordbrug på engelsk.

Dagen sluttede af med kiksekage, som Anna havde lavet til os tidligere på dagen. Hun er blevet en mesterbager i kiksekage-bagning.

Jeg er fan af Danmarks dag!

I virkeligheden fejrer vi nok mest af alt, at skolen snart slutter, at vi har købt sommerhus i Danmark og at Emirates endelig har meddelt, at de nu begynder en direkte flyvning mellem Dubai og København. Det ser ud til, at sommerferien er reddet.

Emma er begyndt at sove med sin kuffert ved siden af sengen, så hun kan pakke den i hast, så snart jeg erklærer sommerferie. Hun er lige så klar, som jeg er.

Lillebror er allerede flyvende… på rullebræt altså.

Jeg er så småt begyndt at tælle ned til sommerferie, men først skal den planlægges ned til mindste detalje. Det er ikke så lige til, at holde ferie i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.