Det er som om, at december og julen er kommet lidt tidligere i år. Det er 2 uger siden, at hytten blev pyntet op, der kom lys på hus-facaden, grantræet blev pakket ud og dekoreret. Der er Etly Klarborg nisser og Georg Jensen bling i alle kroge og hjørner. Vi er ikke de eneste, der er lidt forud for julen i år. Det ser ud til at være en udbredt opfattelse, at julen 2020 allerede begyndte i oktober/november måned. Vi har alle brug for fejre lys, glæde og nærvær.

Det er med blandede følelser, at det allerede er december. Jeg er kæmpe fan af jul, selvom jeg aldrig rigtig kommer i den rette julestemning her i sydens bagende sol, men for første gang i 6 år, skal vi fejre jul og nytår i Danmark. Jeg kan slet ikke vente, for selv om der er restriktioner og vi må begrænse vores sociale aktiviteter til det absolutte minimale, så får vi muligheden for at mødes med hele familien igen. Jeg glæder mig desuden til duften af juletræ i ægte gran, og til at lune mig ved i pejsen i vores helt eget sommerhus.

Vente, vente, vente

Desværre har vi også nogle gode venner, der her i december flytter tilbage til Danmark efter 5 års eventyr i Dubai. Det holder virkelig hårdt og jeg måtte holde tårerne væk, da de i weekenden bakkede ud af vores indkørsel for allersidste gang. Jeg giver Covid-19 skylden… den har alligevel skyld for så meget andet l… dette år.

Afskeds- og julehygge med verdens dejligste mennesker

I år bliver der ingen juletræsfest i sømandskirken eller julefrokost på konsulatet. Der er ingen større festivitas eller forsamlinger. Planer ændres hele tiden, sammen med de nye restriktioner og forbud. Det er præmissen for 2020.

Jul på konsulatet. Juletræ, gløgg og chokolade

Daniel har desuden travlt på jobbet og arbejder non-stop. Weekender samt helligdage er inddraget og arbejdsdagene er lange. De fleste dage, kommer han slet ikke hjem og overnatter på hotel i Abu Dhabi. Så ferie i Danmark er virkelig tiltrængt.

Legoland på årets 49. National dag

Mens vi tæller dagene til d. 19. november, hvor vi sætter os ombord på flyet, der skal fragte os til Amsterdam, hvor vi har et overstay på 10 stive timer, så hygger vi os med kalenderlys, brunkagehus, juledekorationer og familie udflugter.

Tidlig julehygge, inden de seneste restriktioner

De næste to uger går hurtigt og lige nu gør det ikke så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.