FullSizeRender

Der løber mange tanker igennem hoved på mig, da vi står med beslutningen om, hvorvidt vi skal tage springet og flytte til Dubai. For hvad med trygheden og smørhullet i Klarup. Vi har lige købt hus og ny familiedyt. Hvad med ungerne og hunden? Hvad med bedsteforældrene? Hvad med min uddannelse? Hvad med JOBBET? Og en pokkers flere ”hvad med …?”

Min mand har fået tilbudt et godt job i Dubai, men hvad er mine udsigter i denne ørkenstat? Skal jeg pakke alle mine ambitioner i en kuffert og vie mit liv til familien som hjemmegående husmor? Hvor står jeg, når vi engang vender tilbage til det regnvåde Danmark?

Jeg har brugt meget tid på at argumentere imod en beslutning om at flytte til Dubai, men sandheden er, at dette er en stor mulighed for at få en hel unik oplevelse og mere kvalitetstid med familien. Børnene kan lære noget om kulturforskelle og udvikle deres sproglige kompetencer. Hvis jeg ønsker at udvikle mine kompetencer og karriere, så er det noget jeg selv må opsøge i Dubai.

Den endelige beslutning blev taget efter en studietur til Dubai. Manden arbejder på nuværende tidspunkt på et dansk kontor i Lystrup, men fik muligheden for en uges arbejde i Dubai. Jeg tog selvfølgelig med for at se stedet an. Nu skulle staten stå sin prøve og overbevise mig om, at dette er sted for mig og min familie. Det blev til 10 hede dage i Dubai…

I don’t like it,
I love it!!

Vi var ude at se på boligområder og tale med min mands danske kollegaer. Det var nok til at overbevise eventyreren i mig. Til min store lettelse blev jeg desuden bekræftet i, at alle kvinder ikke render rundt tildækket i burka og slør til tåspidserne. Et moderne samfund med imponerende store bygninger og en stemning af ”Sex and the City”, dog uden sex og alkohol 😉

Nu glæder jeg mig til en hverdag i Dubai og om 3 måneder ruller lavinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.