Vi har været til bryllup og inden da, til polterabend ved Daniels bror og hans nu skønne kone. Desværre måtte jeg tage alene afsted til bryllup sammen med børnene, da Daniel jo allerede er rejst tilbage til Dubai og for første gang siden han rejste, har jeg følt mig meget Palle.

Polterabend blev fejret for nogle uger siden, mens Daniel stadig var i Danmark. På den måde var han på sin vis, alligevel med i brylluppet. Desværre måtte selve bryllupsdatoen rykkes fra april til august på grund af covid situationen og dermed missede Daniel festen.

Samtidig blev polterabend’en også udskudt, så fik lejlighed til at deltage i parets sidste bytur, som ugifte.

Det blev en meget hyggelig dag, hvor jeg fik muligheden for at hilse på brudens veninder og samtidig en dag uden børn, da farmor og farfar blev barnepiger.

Drengene på skydebanen. Tre brødre på stribe.

Mens drengene var ude at skyde lerduer, spille fodboldgolf, havde rundvisning på Søgaards Bryghus og spille brætspil på brætspilscafé, så hyggede os piger med brunch, latter coach, cocktail bar og danseundervisning. Alt i alt en meget stille og rolig dag, med kun meget få grænser, skulle overskrides.

I stedet for jysk discount strip blev det til latter coach

En dag i parrets tegn. Et par, der måske nok er gamle af sind, men samtidig nogle af de mest velfunderet, hjælpsomme og sammensatte unge mennesker, som jeg har fornøjelsen af at kende. De er igangsættere og samfundsinvolverede, skøre og helt vidunderlige.

Vi har haft nogle dejlige dage i godt selskab. Et selskab, der desværre manglede bedstemor Aase, der i øvrigt helt bogstaveligt talt gik op i flammer til vores eget bryllup for 8 år siden, da hendes ærme blev fanget i et stearinlys. Og så manglede vi selvfølgelig Daniel, der blev opdateret med billeder undervejs i brylluppet.

I stedet for kys, når brud og gom forlod lokalet, var der larm og klistermærker.

I morgen flyver vi tilbage til Dubai, hvor vi glæder os til at blive genforenet med Daniel, Alona og Bagel. Ferien har været lang og begivenhedrigt, men alt får en ende. Pigerne starter op i skole og jeg har forlænget min barsel med en måned. En ny type hverdag venter på os og jeg er spændt på, hvad det vil bringe med sig.

Tak Danmark, for denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.