Som altid kom december snigende sidst på året. Årets hyggeligste og korteste måned, trods sine 31 dage. Om jeg fatter, at tiden kan gå så hurtigt. Snart tager vi hul på et nyt corona år, men først jul.

Det er ikke alt julepynten, der er kommet op i år. Og det er nok første jul, hvor selv lyskæderne er blevet i deres kasser. Jeg gider det ikke… og jeg som ellers elsker jul og Gertrud Sand.

Til gengæld har vi i år flottet os med et ægte dansk grantræ, sejlet ind til Dubai i store kølecontainer. Det er miljøsvineri, men plastiktræet kunne ikke længere. Vi købte det brugt for 5 år siden og sidste år døde det altså helt ved nedpakningen.

Med slet dårlig samvittighed beundrer jeg dette års flotte juletræ og nyder duften af gran. Her dufter af Danmark, som jeg lige nu længes efter. Ikke vejret eller hverdagen, men jeg savner hele vores skrantende familie og vennerne.

Det er godt det samme, for med en pandemi ude af kontrol, så foretrækker jeg  omgivelserne i det frie Dubai og det lave smittetryk. Her er godt at være og vejret er herligt.

Vi skaber julestemning med æbleskiver, adventskalendere og juledekorationer.

Der kreeres hjemmelavede julegaver og bages småkager. Vi ser julefilm og lytter til jule-mix.

Vi har ligeledes haft besøg af årets første julekor, der løftede julestemningen til et nyt niveau.

Pigerne er allerede gået på juleferie. Det er velfortjent. I onsdags var vi til årets winter fair på skolen og det blev dermed den perfekte afslutning på skoleåret.

Julemenuen blev bestilt for lang tid siden. Der er styr på alt undtaget kirsebærsovsen. Der er også kommet styr på en børnevenlig nytårsdag/aften med hotelovernatning og forlystelsespark. En jul helt uden stress.

Vi gør, hvad vi kan få at komme i julestemning… det er helt sikkert. Men en del af mig er udkørt og vemodigt. Vi havde sådan håbet på et bedre 2021, men på en måde står vi ikke væsenlig bedre end sidste år. 2021 har været anderledes hård. Den har bragt skår i glæden.

Forhåbenligt bliver 2022 bedre. Den begynder ihverfald med en ekstra fridag, når UAE fra det nye år skifter weekend. Fremadrettet bliver arbejdsugen tilpasset den globale kalender med weekend lørdag-søndag. Det skaber bedre økonomi for staten, der dermed introducerer en 4,5 dages arbejdsuge til de statsansatte. Privatansatte må nok fortsat “nøjes” med en almindelig 5-6 dages arbejdsuge.

Det er virkelig gode nyheder, omend nyheden kommer lidt sent. Nu skal vi bare have EU til at droppe sommertiden, så skal det nok bliver godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.