I morgen er det atter arbejdsdag. Vi har nydt en forlænget weekend, der for mit vedkommende begyndte torsdag, mens Daniel og ungerne havde fri allerede fra onsdag. UAE har jubilæum og fejrer 50 år, som selvstændig nation og det blev markeret alle steder i landet med fest og farver.

Som medarbejder på et dansk konsulat eller ambassade får man ikke altid fri, samme dage som resten af familien, fordi antallet af helligdage/lukkedage fordeles ligeligt mellem danske og lokale fridage. Det betød, at jeg skulle på arbejde i onsdags, mens resten af familien hyggede sig ved poolen.

Til gengæld hyggede jeg mig med kollegaerne til årets julefrokost, der stod på kalkun, gløgg og pakkeleg.

Torsdag havde vi alle fri fra arbejde og vi havde derfor valgt at tage på en formiddagsudflugt til Family Fun Day på Al Barari legeplads. Ved entren skulle vi købe billetter, der efterfølgende kunne byttes til aktiveteter efter eget valgt.

Hoppeborgen var et sikkert hit blandt alle børnene og blev første stop på vores runde rundt i parken. De fik lov til at lege til de selv sagde stop. Og fordi vi kom tidligt på morgen, havde vi fordelen i at have det hele for os selv den første time.

Emma ville gerne bruge en billet på en kamel-tur rundt i parken og fik mig overtalt til at hoppe med hende op. Ligesom Adam, er Emma meget glad for dyr og på afstand så kamelen ret sød ud med sit dække, men jeg tror alligevel, at hun blev lidt overrasket over højden på kamelen, da den først kom helt op at stå.

Der var masser af aktiviteter at smide billetter efter, så pigerne havde svært ved at vælge, hvad de skulle prioritere.

Anna blev overtalt af en falkoner til at bruge en billet på at holde en falk, med det uheldige resultat, at Adams klapvogn blev besudlet med fugleekskrementer.

Selve legepladsen var heldigvis gratis at bruge og kostede ikke billetter. Derfor fik vi hurtig tiden til at gå og billetter rakte lidt længere.

Sidste aktivitet, inden vi nåede en gå-hjem-is, var det vi egentlig kom for. For når der ikke er Family Fun Day på Al Barari legeplads, så er vandhullet en attraktivt børne-aktivitet i Dubai og af gode årsager.

Her er der masser af skygge og vand at køle ned i. Sandet er tæskelækkert og nem at børste af efter endt leg. Vi havde heldigvis husket håndklæder, men næste gang medbringer vi også badetøjet.

Jeg kan kun anbefale Al Barari legeplads, men husk at købe adgangsbilletter online først, da stedet er populært i weekenderne.

Dagens udflugt blev afsluttet med en kølig is i skyggen, mens vi evaluerede formiddagens aktiviteter.

Vi havde egentlig givet Alona 3 dages fri, så hun kunne bruge lidt ekstra tid sammen med familien, men fordi hun elsker udflugter, havde hun intet imod at bruge torsdag formiddag sammen med os i Al Barari.

Ved udgangen var der gratis popcorn, dadler og kaffe til de besøgende. Og det falder bare altid i godt jord på en hjemtur med trætte børn i bilen.

Vi havde en skøn dag i Al Barari og det blev samtidig en god øvelse for hundene, at være alene hjemme et par timer. Trafikken på vejene var desuden helt fantastisk stille og let trafikkeret.

Vi har nydt en dag i solen, mens vi har set de smukkeste billeder fra Danmark, hvor hele landet lige nu er dækket af sne efter en noget voldsom snestorm, der har forhindret folk i at komme hjem fra arbejde.

Lige nu foretrækker jeg Dubai’s varme, men ville gerne bytte en enkelt dag i sneen. Måske næste familieudflugt går til Ski Dubai i Mall of the Emirates.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.