Vi fejrer den fortrinlige præstation, der demonstrerer omfattende opfyldelse af fagets mål, med nogle mindre væsentlige mangler, med en familietur til Dubai Butterfly Garden – dog uden far, der lige nu er lettet fra Danmark og som sidder i flyvemaskinen med Dubai som destination.

Nu er min eksamen og afgangsprojektet endelig bestået, hvilket betyder, at jeg kan ånde lettet op. Den har fyldt meget i min bevidsthed den sidste tid og især den sidste uge har været hård. Ikke kun for mig og pigerne, men i særdeleshed for Alona, som måtte tage ekstra timer, fordi Daniel meget pludselig skulle en tur til Danmark. Det gør hun heldigvis gerne og det betyder så meget for os som familie.

10-tallet ser ud til at være min skæbne. Der står et flot 10-tal i min gamle studenterhue fra gymnasiet og et lige så flot 10-tal på min kandidat fra Aalborg Universitet. Og nu står der også et 10-tal på mit merkonom-bevis. Og det er jeg glad for – ikke mindst fordi, jeg stadig har det lidt stramt med den “nye” 7-trins-skala. Jeg kan så her afsløre, at jeg aldrig har modtaget hverken et 13-tal eller 12-tal i nogen form for uddannelsesforløb, men jeg er meget tilfreds med mit 10-tal.

Og succesen skulle selvfølgelig fejres, også selvom Daniel ikke kunne komme med os ud for at studere sommerfugle. Dette var nemlig en oplevelse dedikeret til verdens bedste Alona.

For selvom vi alle fik én på opleveren, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det var Alona, der nød turen allermest. Hun tog billeder fra alle tænkelige vikler, selfies i lange baner og indhentede sommerfugle som samleobjekter. Det var en helt fantastisk tur, der kun kan anbefales her i den stigende sommervarme.

Det blev ikke nogen billig tur. Selve entreén kostede 220 dhs for 2 voksne og 2 børn, til gengæld havde vi faktisk hele anlægget for os selv. Så pengene var givet godt ud. Der er ialt 4 områder med forskellige typer af sommerfugle, så vi havde masser af plads at brede os på.

I begyndelsen var Anna og Emma ikke helt trygge ved situationen, men de blev mere modige efterhånden som vi bevægede os rundt i haverne og kunne tilsidst acceptere nærgående sommerfugle i håret og på tøjet.

Dette er Dubai’s svar på Jesperhus Blomsterpark omend lidt vildere og større. Der er endda en blomsterhave i forbindelse med sommerfuglene – men den må vente til vinter og måske i selskab med mormor.

Det er nogen gange en udfordring at finde på aktiviteter med børnene, når temperaturen sniger sig over de 40 grader, men når vi lægger hovederne lidt i blød, så har Dubai mange indendørsaktiviteter at byde på.

Nu, hvor der både er tid og overskud på kontoen, så skal det selvfølgelig også udnyttes. Og vi gør det gerne igen.

God weekend og god sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.