Under ramadanen er det ikke helt så nemt at finde gode fredagsbrunch’s, til gældgæld er der lækre iftars i hele Dubai alle hverdagsaftener. Der er noget for alle og til enhver pengepung. Således endte jeg igår aftes til iftar i operahuset sammen med Jordan-pigerne.

Det var ellers ikke så nemt at få plads til den ekstravagante iftar, men vi bookede pladser i god tid. Nanna bestilte således billetter for et par uger siden. Og jeg forstår godt fascinationen.

Alt var bare lige lidt mere lækkert end ellers. Maden, underholdningen, omgivelserne, serveringen og velkomsten.

 

Den røde løber var rullet ud og der var små velkomstgaver til de hurtige.

Men det absolutte bedste, var det dejlige selskab som vi befandt os midt i.

Vi er 4 danske kvinder fra Jylland, der tilfældigt mødte hinanden i Dubai, fordi vores mænd endte med at blive kollegaer. Selvom vi alle boede i forholdsvis kort afstand fra hinanden derhjemme i Danmark (Århus, Aalborg, Støvring og Aalborg), så var vi aldrig mødtes, hvis ikke det var for Dubai og vores bedre halvdele. Jeg er dybt taknemmelig for de her piger og de oplevelser, som mødet med dem har bragt med sig.

Vi ved, at vi alle er her på lånt tid… sådan er det jo, når vi rejser ud i verdenen og finder hinanden. Og derfor betyder dette billede så uendeligt meget for mig. Om nogle år, når vi er tilbage i Danmark igen, så vil jeg finde dette billede frem og tænke tilbage på nogle vidunderlige kvinder, der fik mig til at føle mig hjemme i Dubai.

Altid huske, aldrig glemme – venner ude, venner hjemme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.