Så er vi velankommet og sikkert indlogeret i et lille sommerhus lokaliseret i Årup, Thy. Vi er ude på landet, hvor køerne græsser lige uden for vinduet og fluerne sviger i hele huset, fordi dørene står piv-åbent, så den friske luft lukkes ind. Rejsen var hård, men det var det hele værd.

Børnene var nu nemme nok under hele rejsen. De opførte sig eksemplariske alle tre. Der var ingen større kriser eller uforudsete hændelser. Det hele gled nemt og ret ubesværet. Check-in i Dubai’s lufthavn var nemmere end nogensinde. Ved indgangen tilkøbte jeg “Follow me to gate” service til kun 160 AED og så blev jeg ellers guided hele vejen fra ankomst til gate uden at skulle have andet end pungen op af lommen. Damen og bagage-manden klarede resten for mig og jeg kom foran alle andre i køerne. Terminalen var stort set tom og flyvemaskinen var kun halvt fyldt ud.

Vi venter ved gaten

Jeg fandt en veninde i lufthavnen, der lige som jeg sad og ventede på flyafgang. I flyet fik jeg plads ved siden af en anden veninde, så selve rejsen gik som smurt og jeg blev samtidig opdateret på stor og småt. Mit papegøje-gen blev luftet og det var skønt endelig at tale med folk igen uden for hjemmet.

Adam faldt omsider i søvn i flyet

Men det kræver energi og minutiøs planlægning at rejse alene med tre børn. Heldigvis er både Anna og Emma store nok til at hjælpe sig selv og hinanden. De kan let underholdes med en Ipad og er store nok til selv at gå på toilettet i flyet, når de er trængende. Adam er ikke stor nok til hverken underholdning eller særlig forstående over for timing. Når sulten melder sig, så er det her og nu!

Mens vi venter på mad og fly

De sidste 1,5 time i bil på vej mod sommerhuset var de hårdeste. Vi var alle trætte, sultne og spændte over endelig at være i Danmark.

Anna og Emma leger med mormor’s legetøj

Vi har siden fredag isolerede os selv fra omverdenen i sommerhuset, hvor mormor er kommet os i forkøbet og fyldt køleskabet med mad og skabene med legetøj.

Køleskab fyldt op
Mad til en lille uge

På onsdag tager vi alle en Corona-test og forhåbentlig kan vi snart genforenes med vores familie, der spændt venter på at se os og møde baby Adam.

Adam smager første gang på “fast føde”.

Indtil da får vi tiden til at gå med den sidste uges hjemmeskoling, brætspil, leg og picnic i haven.

Picnic i haven
Anna’s hjemmeskoling
Emma må tidligt op og deltage i morgenmøde

Adam er blevet introduceret for et, for ham, helt nyt koncept med udendørs lure, der i den grad falder i god jord. Han sover flere timer i streg og vågner glad op. På blot få dage er han begyndt at få en døgnrytme – noget han aldrig nåede at få i Dubai. Vi har fået indre ro og vi er alle mere eller mindre gået på ferie.

Adam nyder den danske sommer
Vi har slæbt legetæppet med os fra Dubai

Om vi lige så ubesværet kan komme tilbage til Dubai om to måneder vil tiden vise. Jeg bekymrer mig ikke helt så meget over det, for reglerne på rejse-området ændrer sig hele tiden og det kan vi ikke forberede os selv på.

Adam nyder udsigten og trækronerne
Nye brætspil fra mormor
Gåture uden maske er bare fedt

I stedet vil vi nyde den næste tid i Danmark og hvis alt andet fejler, så forlænger jeg blot min barsel. Den luksus har vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.