Vi har haft en travl og børnevenlig weekend i forlængelse af et par ekstra fridage. Mens Daniel har nydt sine første dage i Danmark, så har weekendens program stået på legeaftaler, fødselsdagsfejring og en hed omgang festligheder på Spinneys parkeringsplads i Al Furjan.

Der var ellers ikke reklameret særlig godt for det og jeg opdagede det lidt ved en tilfældighed, men det er ret typisk for Dubai.

Fredag morgen kunne man se, hvordan et hjørne af parkeringspladsen foran Al Furjan’s Community Center blive forvandlet til en festplads med tombolaer, boder, legeplads, krea-værksted og biograf under stjernerne. Forberedelserne til en slags byfest eller gadefest, om man vil, var igang.

Al Furjan er i udvikling og Nakheel har sat massivt ind på, at gøre området endnu mere familievenligt. Det betyder, at der bliver arrangeret forskellige aktiviteter for beboerne i området, udendørsarealerne bliver forskønnet og et happiness team er etableret med det formål, at øge interessen for boligområdet i Al Furjan.

Og man må bare konstatere, at det virker. Sammen med åbningen af den nye metrostation, Festival Plaza Mall med den nye IKEA og Arbor Schools voksende popularitet, så er Al Furjan for alvor begyndt at blomstre efter en udmattende årrække med konstant byggepladslarm og afspærrede veje.

I fredags følte jeg en glæde ved Al Furjan, som jeg har savnet siden vi forlod Dubai Silicon Oasis – En følelse af, at være landet det rigtige sted.

Til Al Furjan’s Eid-fest var der fri entré inkl. drikkevarer/snacks og alle aktiviteter var gratis. Anna vandt en bamse til sig selv (efter et utal af forsøg) og jeg vandt én til henholdsvis Emma og Adam, så selvom der var hedt og luftfugtigheden var ekstrem høj (selv efter vi ankom kl 19.30), så var aftenen en kæmpe succes.

Det er så småt begyndt at gå op for mig, at Al Furjan i alt almindelighed og vores hjem i særdeleshed alligevel er blevet et hjem, hvor jeg faktisk føler mig hjemme.

Det har taget mig et par år at komme til den erkendelse… måske fordi jeg har siddet lidt fast i fortiden. Så det er måske på tide at begynde at fokusere på det liv, vi har fået skabt os i Al Furjan og som fungerer så godt for os lige nu.

Det er slet ikke så ringe endda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.