Ja, det var vidst på tide, at vi fik besøgt Oli Oli, som måske den sidste expat-familie i Dubai. Men i fredags blev jeg nødt til at tilbyde Emma lidt ekstra opmærksomhed, da Anna var sendt afsted til sin første sleepover hos en veninde.

Jeg ved ikke lige, hvorfor det skulle tage os så lang tid, før vi endelig fik taget os sammen til at tage afsted. Her efterfølgende kan jeg godt ærge mig over, at vi ikke har gjort det tidligere, for børnene har den helt perfekte alder for lige præcis Oli Oli. Selvom jeg ellers havde hørt meget godt om stedet fra kollegaer og venner, samt set billeder på de sociale medier, så havde jeg alligvel ikke helt forstået konceptet til fulde.

Heldigvis blev vi ikke skuffede i fredags, da vi endelig var der og vi opdagede hurtigt, at 2 timer slet ikke slog til i Oli Oli. Der var alt for mange aktiviteter at kaste sig over og ting at udforske i denne forunderlige verden af sanserum dedikeret til eksperimenter med luft, vand, lys, mørke osv.

Det var et rent Narnia med lego-bil-byggeri, forhindringsbaner, klatring, bilvask, tumling, tegning og meget mere.

Det gode ved Oli Oli er, at der er målrettet børn i alle aldre. Der er noget for de mindste, de kreative, de forsigtige og dem med r…. fuld af energi.

Og det er ellers ikke nemt at finde et sted, hvor børn under 2 år må lege med grundet Corona. Så det var tilmed en helt ny verden for Adam, der har været vant til at bruge det meste af tiden hjemme i trygge rammer.

Og det er skønt for en gangs skyld at få lov til at være med i børnenes aktiviteter i stedet for blot at observere dem lidt på afstand med en kaffe i hånden. I Oli Oli er vi fælles om aktiviteterne.

Jeg har lovet Emma, at vi snart kommer tilbage igen sammen med far, Anna og Alona. For de voksne er gratis i følge med børnene (1 = 1).

Bortset fra det, så nød jeg faktisk kvalitetstiden alene med Emma… og Adam naturligvis. Engangimellem er det bare ekstra hyggeligt, når vi ikke skal dele tiden med andre og jeg tror, at det er vigtigt at huske fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.