Jeg hader at handle, som i jeg HADER det virkeligt!! Det med at dalre rundt imellem rækker af uoverskuelige hylder med madvarer uden helt at vide, hvor tingene præcist befinder sig. Der er sikkert et logisk og yderst smart system, men jeg har aldrig regnet det ud og har ingen interesse i at lære det. Heldigvis er det lige blevet lidt sjovere at handle i Carrefour… kun lidt!

Supermarkedet Carrefour er en fransk kæde, der mest minder om Bilka. Vi kan få stort set alt i Carrefour og så er det noget billigere end at handle i Spinneys, der ellers ligger lige rundt om hjørnet. Hver weekend handler vi stort ind til resten af ugen, så der tankes op til madpakker og madplaner. Heldigvis kan Daniel godt lide at handle, hvis det er tidligt om morgen vel at mærke, inden resten af Dubai’s befolkning har opdaget, at butikkerne er åbnet og han dermed har butikkerne for sig selv.

I weekenden måtte jeg imidlertid med på slæb, da vi samtidig skulle have ordnet Emma’s fødselsdagsgaver, men det var ikke med min gode vilje. Lørdag blev således dagen, hvor vi afprøvede Carrefour’s nye scan&go. Udstyret med en håndholdt scanner og en bunke plastikposer, kunne vi selv scanne alle vores varer samtidig med, at vi fandt dem på hylderne og dernæst pakke varerne med det samme.

Det er ski’sme smart!

Ikke flere pris-overraskelser ved kassen – da vi kunne holde øje med det samlede beløb undervejs på handleturen.

Og samtidig så vi top-seje ud, mens vi rendte rundt imellem gangene bevæbnet med vores laser-gun.

Ved kassen var der ingen kø, ingen opgivende kassedamer, der forgæves ledte efter manglende stregkoder og ingen trætte pose-pakkere. Der var bare os med færdige pakkede indkøbsposer og et betalingskort i lommen – selv medlemskortet var digitalt lageret i stregkode-lasermaskinen. Næste gang kan vi jo passende medbringe vores egne genbrugsmuleposer og dermed sende en venlig tanke til vores lidende jordklode.

Selve indkøbsturen er fortsat røv & nøgler, men jeg er stor fan af scan&go!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.