Meget er der sket den sidste tid. For et par måneder siden tippede båden og i en periode måtte vi kæmpe for ikke at drukne, vel vidende, at Danmark altid var en mulighed. Nu begynder en ny hverdag så småt at forme sig og det ser ud til, at vi alle er kommet godt op på land igen. Vi er påbegyndt et nyt kapitel og Dubai bliver aldrig det samme igen.

Daniel kom aldrig til Danmark i sommerferien, til gengæld har han haft lang ferie i Dubai og selvom han har nydt tiden med familien, så har han også utålmodigt vandret rundt i små cirkler – frustreret og spændt. I søndags havde han endelig første arbejdsdag i Abu Dhabi. Og hvis du tidligere har kørt turen til Abu Dhabi, så kender du nok bygningen, hvor Daniel nu har sit kontor.

Vi har ikke længere et gyldigt visa, da det blev annulleret efter Daniels sidste officielle arbejdsdag ved Teletronics. Det giver lidt sved på panden at vide, at vi nu har under en måned til at forny vores opholdstilladelse. Snart skal vi igennem hele møllen igen (lige som for 3 år siden) med en bunke af ansøgningspapier og sundhedstjek.

Desværre har processen trukket lidt ud, da Daniels uddannelsespapier pludselig skulle til Danmark for at apostilles ved Udenrigsministeriet. Nu venter vi blot på, at Ministry Of Foreign Affairs i Dubai godkender hele moletjavsen, så vi kan komme et skridt videre.

Emma er begyndt i skole og har haft sine to første introduktionsdage i FS1. Fra næste uge er hun officelt elev på GEMS Wellington Academy, hvor hun hver morgen bliver fulgt i skole sammen med storesøster Anna og hver eftermiddag tager skolebussen hjem, hvor Alona venter på hende.

Anna er kommet i en ny klasse, da den gamle måtte splittes op og eleverne fordeles ud i parallel-klasserne. Heldigvis har hun nemt ved forandringer og er hurtigt faldet til i sin nye klasse, hvor hun trods alt allerede kender en del af eleverne.

Det er som sagt en ny begyndelse for os alle. Der er mange nye ting, som vi alle må vende os til og mange nye beslutninger, der skal træffes i den nærmeste fremtid. Blandt andet det faktum, at Daniel lige nu har 1 time og 20 min. på arbejde hver vej.

Men for en kort stund, tillader jeg mig at lukke øjnene og prøver på ikke at tænke for meget over konsekvensen.

I dag er en god dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.