Farmor har været på familiebesøg i Dubai, hvor vi havde glæden af hende i hele 4 uger. Det var lige det vi alle trængte til. Tiden gik hurtig og selvom det ikke blev til de helt store udflugter, så hyggede vi os virkelig.

Farmor ankom til Dubai midt december, efter en noget turbulent rejse med forsinkede fly, ombooking og forsinket bagage. Til gengæld var humøret højt og ferien lige begyndt.

Julen var nemlig lige om hjørnet uden stress og jag.

Det var dejligt, at vi kunne fejre julen sammen med farmor, når nu det skulle blive den første af slagsen uden mormor.

Vi tog farmor med til julemarked i Expo City og juleaftensdag tog vi alle til stranden for at teste børnenes nye vand-boards.

Og børnene morede sig over, at farmor hoppede med ud i bølgerne og svømme rundt, hvor der ikke kunne bundes. Hun synes ikke vandet var koldt, som os andre.

Vi fik rigtigt udnyttet det gode vintervejr med picnic tur til den gamle Mushrif Park i Mirdif, hvor vi sammen nød en is ved solnedgang efter et par timer på legepladsen.

Det blev desuden til en hyggelig tur ud i ørkensandet til en omgang ørkenpicnic med vennerne.

Og så prøvede farmor også lidt bil-bumleri, da Daniel tog hende med ud på en solo-køretur i sandbakkerne.

Vi fik set kameler og geder fra farmen tæt på vores camp, som gik stille rundt om os og “græssede”, næsten til ære for farmor.

Vi fik også udnyttede de kølige aftener derhjemme, hvor vi blandt andet fik grillet skumfiduser i haven over et bord-bål. Skumfiduserne blev derefter klemt flade mellem to chokoladekiks, inden de blev nydt i det bedste selskab med hele farmor.

Vi havde nogle vidunderlige dage sammen, der på smukkeste vis blev afsluttet ved Burj Khalifa til middag med formidabel udsigt.

Det var et ønske fra farmor, der gerne ville genopleve springvandet ved Dubai Mall, som hun ved sidste besøg i februar 2020 fik lov at nyde sammen med farfar, inden Corona-pandamien ødelagde resten af det år. Nu hvor farfar ikke længere er blandt os, var det således et bevægende øjeblik at se vandet “danse” til klassisk musik.

Det var den perfekte afslutning på et skønt besøg.

Sådan fløj ugerne afsted og hjem fløj altså også farmor.

Snart kommer også mormor, der ligeledes bliver i Dubai i over en måned. Hun er lige gået på pension og vil nu ikke længere holdes tilbage. Der skal ske noget for hun små-keder sig.

Og jeg lover, at der ikke er kedeligt hjemme hos os. For her er der altid liv og gang i den.

God lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.