Fordi vi havde fået en gratis hotelbooking igennem Hotels.com af banken, tog vi i sidste weekend en dobbeltovernatning på et hotel i Fujairah. Vi kunne samtidig slå et par fluer med et smæk, da turen kunne kombineres med en “wadi” vandretur, min fødselsdag og besøg af Christine fra Danmark.

Det var hele 3 ting på én gang.

Vi tog hjemmefra fredag eftermiddag og tjekkede ind på hotellet tidligt på aftenen. Vi havde valgt at opgradere hotelværelset, så vi rigtigt kunne sprede os på to soveværelser med eget bad og en fælles stue, hvor vi den første aften nød roomservice og en tiltrængt cocktail.

Lørdag fejrede vi min fødselsdag med en tidlig vandretur ved Wadi Abadilah, der efter sigende skulle være både nem tilgængelig og børnevenlig.

Det var en spændende tur i Fujairah’s dale, hvor der var masser af vand og lette forhindringer. I forhold til de tidligere ture, var der samtidigt mere grønt og frodigt.

Seje Adam var med på hele turen og insisterede på selv at gå rundt. Han kopierede pigernes færden og hele dalen blev hans legeplads.

Denne morgen, var der mange andre folk, der havde valgt at tage den samme rute og de fleste havde taget deres børn eller hunde med sig. Vi mødte også et par danskere, der var kommet for at gå turen for tredje gang, så det var et populært område.

Desværre blev turen lidt for udfordrende for Adam og vi måtte tage et par genveje tilbage til bilen af hensyn til ham. Derfor fik vi heller ikke den fulde oplevelse med de farme og plantager, der skulle være at finde i området. Alligevel fik vi en fin oplevelse, hvor vi vandrede igennem vand og så gamle gravsteder, der vidnede om liv og historie.

Mit indtryk var, at børnene også fik en god oplevelse med sig tilbage til hotellet, hvor poolen ventede på dem. Det samme gjorde vinen til aftensmaden.

Det blev en god weekend og så passede det mig rigtig fint, at kunne kombinere hotelopholdet med naturoplevelser sammen med familien. Vi kunne sagtens have brugt en ekstra dag i Fujairah, for vi nåede desværre ikke ud i havet eller ned til stranden. Dibba er ellers et oplagt sted at snorkle og tage båden ud på vandet, men den oplevelse må vi have til gode.

Jeg er bare glad for, at vi valgte at holde staycation i et emirat, hvor alkohol og drinks var på menuen denne gang.

For ferie bliver det aldrig helt med tre mindreårige børn.

4 Comments on Fødselsdagsfejring i Fujairah

 1. Det ser virkelig flot ud! Jeg følger jævnligt med i jeres Dubai adventures og blev inspireret af dette indlæg til måske at tage en tur på det hotel i var på.
  Vi havde booket en spontan rejse fra København til Dubai i går og først nu indser jeg hvor absurd dyr hoteller er i Dubai i februar :/
  Ved du hvor besværligt det er at finde en taxa fra Dubai til fujairah?

  • Tak for de fine ord. Jeg kan varm anbefale Fujairah, som kan noget helt andet end det travle byliv i Dubai og prisforskellen for hotelophold er mærkbar billigere. Vi boede på Radisson Blu Resort ved Dibba. Der er taxaer til rådighed ved ankomst i lufthavnen. Køreturen er ca. 1,5 time og prisen vil være mellem 350-500 AED, men jeg er sikker på, at hotellet vil kunne arrangere afhentning fra lufthavnen, hvis I kontakter dem. Det vil være en billigere og meget nemmere løsning for jer. Vejret er herligt. Så rigtig god tur.

   • Tak for tippet 🙂 vi er lige ankommet med en taxa fra Dubai. Det kostede lige under 400 Dirham i modsætning til 570 med hotellets transport. Det er et super nice sted! Der var iøvrigt et godt tilbud på opholdet via Groupon.

    • Elsker Groupon, der er altid gode tilbud at hente! Og mange tak for opdateringen. Jeg er glad for, at I kom godt frem og til en fair taxi-pris. Synes måske også, at hotellets tilbud var lidt dyrt. Jeg håber, at I får en rigtig god ferie i Fujairah.
     KH Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.