Jeg er så frustreret lige nu, at ord knap kan beskrive det. Det er så frustrerende at planlægge noget på baggrund af gældende regler, når reglerne hele tiden ændrer sig. Hver dag kommer nye lempelser og med dem nye restriktioner. Det er som om, vi tager to skridt fremad og ét tilbage.

For et par dage siden kom der gode nyheder. På diverse nyhedsmedier og sociale platforme, blev det annonceret at børn under 12 år, nu får adgang flere steder. Det betyder, at Anna og Emma må komme med i mall’s, biografer, legepladser og i pools. Samtidig er det annonceret, at Dubai’s vandparker igen åbner op for gæster. Det er næsten som lille juleaften med gaveregn. Det her er rigtige gode nyheder for de mange familier, der i år bliver i Dubai hen over sommeren.

Vi har dog helt andre planer om at tilbringe sommeren i Danmark, hvor jeg har store forventninger til masse af udendørsaktivitet. Flybilletterne er booket og jeg er i fuld sving med at planlægge selve rejsen, der naturligvis er udfordret af både Covid-19 og baby Adam. Det er noget kompliceret at rejse alene med tre små børn og samtidig tage højde for alle restriktioner og almindelig sund fornuft. Vi er så tæt på at være i mål, snart går turen til Danmark.

UAE’s regering har netop været ude med nye annonceringer, der muligvis sætter vores rejse i fare. Det er dybt frustrerende, at vågne op til nyheder, som skal tolkes og som ikke umiddelbart giver klare svar på de tusinde spørgsmål, der naturligvis opstår fra folket, når det omhandler ud- og indrejse.

I følge de nye restriktioner bliver det fra 23. juni muligt for udvalgte folk, at flyve til udvalgte destinationer, hvis de opfylder visse krav.

Rygterne vil vide, at en liste, der kategoriserer alle lande i 3 risiko-grupper – lav, mellem og høj, vil blive offentliggjort. Hvad det rent praktisk betyder må tiden vise. Der er ingen information om, hvordan vi registrerer os selv eller vores børn, det må vi så gætte os til.

Jeg ved ikke, om det her er gode eller dårlige nyheder, men det havde været noget nemmere, hvis der var kommet flere nyheder ud. Lige nu kan det svinge begge veje og vi kan intet stille op, før vi modtager mere information. Vi må bare vente og se. Det er dog med flossede nerver og dyb frustration, at jeg venter på de nye regler, der tiltræder blot 3 dage inden afrejse. De sociale medier er selvfølgelig fyldt med mindre valide information og det gør det noget svært at manurere rundt i reglerne.

Vi har gjort det, vi kan på nuværende tidspunkt. Vi har styr på vores forsikring og vi har registreret os på Twajudi, der er UAE’s svar på Danskerlisten. Nu kan vi ikke gøre mere end at afvente mere information vedrørende de nye regler.

Jeg skal nok få styr på det inden afrejse, men det kræver tålmodighed og uendelig mange opkald til DXB lufthavn og Emirates.

Vi skal til Danmark, bum basta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.