Sidste år nåede vi lige en sidste omgang trick & treat i Silicon Oasis, inden vi kort tid efter flyttede til Al Furjan. Der er meget, jeg saver fra vores gamle nabolag og ét af mine store savn er nok naboskabet. Vores gamle cluster var lille, lukket og sikkert. Al Furjan er et stort område, der ikke er “gated” og som mangler noget “hygge”. Derfor satte vi i år kursen mod Silicon Oasis, hvor vi fik lov til hængte os på pigernes veninder på deres slik-runde Semmer Villa.

Jeg er ellers ikke den store Halloween-fan. På det punkt er jeg måske lidt gammeldags, for jeg er meget mere til fastelavn og rasle-runder. Men jeg forstår godt, hvorfor højtiden har fået sit indtog og er blevet så populær blandt børnene. Og så er der alligevel noget cool-faktor over det, når folk går all-in og dekorerer husene til ukendelighed.

Her er det alligevel kun danskerene, der fejre fastelavn i februar, når de mødes i sømandscenteret til katte-slagning. Halloween er derfor kommet for at blive, sådan er det med internationalisering og globalisering.

Samtidig er det jo meget hyggeligt at gå rundt sammen med pigerne og se dem, når de forsigtigt banker på døren. Man ved aldrig hvem, der åbner døren og det kan være lidt skræmmende. Især for Emma, der ofte måtte guides op til døren, hvor hun gemte sig bag de to Anna’er.

Pigerne endte med en pæn slikpulje, som de spiste sig mætte i, inden de faldt udmattede i søvn uden de store protester kl 23.00. Skolen, varmen og leg havde sat sine spor.

Til gengæld stod Anna atter klar i morges kl. 6.00 for at fortsætte smovseriet. Vi måtte vriste høsten ud af hænderne på hende, da vi insisterede på en god morgenmad ved Dubai’s strandpromenade.

Vi havde ellers besluttet os for at køre på en tidlig ørkentur med Bagel, men stemningen var mere til legeplads og udendørs servering.

Det er ved at blive vinter i Dubai. Mens det betyder kortere dage, regn og kulde i Danmark, så betyder det grill, strand og have i Dubai.

NU bliver det rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.