FullSizeRender 10

Der er ingen sne eller tykke mænd med røde dragter og huer på gaden. Der er heller ikke en duft af brændte mandler. Mit hjem er klistret ind i kravlenisser, kalenderlys og grannåle. I hele december måned er der flittigt bagt småkager og trillet konfektkugler. Tonerne fra “Last Christmas” er blevet presset ud igennem musikanlægget. Alligevel er det som om julestemningen i år er udeblevet. Måske er det varmen eller måske er det savnet fra venner og familie.

Julestemningen er måske druknet i flytterod og hektisk hverdag. Mens alle andre er på vej hjem til Danmark for at holde juleferie, så er min nærmeste familie lige nu landet i lufthavnen – her i Dubai. Jeg glæder mig til, at Daniel kommer hjem med dem. Og jeg ved, at ungerne glæder sig mindst lige så meget. Anna har de sidste dage talt nætterne til mormor og “Barne” kommer.

De har gaver med til mig!

Jeg ved, at de nu er på vej til Silicon Oasis. Min mor, Bjarne og lillebror – måske de bringer julestemningen med sig?

Endnu engang er en uge fløjet forbi mit vindue. Først var det 3. søndag i advent og så blev det pludselig søndag igen. Tiden derimellem har vi blandt andet spenderet i ørkenen sammen med Daniels kollegaer. En dejlig eftermiddag/aften i godt selvskab, hvor der blev grillet lam, kylling og skumfiduser. Det var ren hygge 🙂

IMG_4934

IMG_4952

IMG_4978IMG_4987

Daniels arbejdstider er en stor fordel for os. Han har hver dag fri klokken 14.30, hvilket betyder, at der er plads til masser af familietid og udflugter om eftermiddagen/aftenen. Det betyder også, at der i princippet er god tid for undertegnet til at dyrke motion. Derfor har jeg nu meldt mig ind i et fitnesscenter – tadaaa!

I et øjebliks kådhed har jeg i dag været afsted til min 2. fitnesstime (holdtræning). Jeg startede blødt ud med 1,5 times yoga og synes åbenbart, at min krop nu var klar til en hård omgang pump – Jeg skulle blive klogere. En meget vred og højtråbende lille dame styrede holdet igennem en meget hård time, der sendte samtlige af mine muskler ud på dybt vand. Lige nu er jeg meget bevidst om, at min krop vil være fuldstændig umulig i morgen, men jeg kom afsted og det er i sig selv en sejr. Og så har jeg fået det fineste PLATINUM guld kort. Og det flasher jeg gerne frem til alle de andre holdkammerater, der fedter rundt med deres bleghvide kort. Hvis du har penge kan du få og har du ingen så må du gå… Det er en dyr fornøjelse, at dyrke motion hernede.

IMG_5024

IMG_5022

IMG_5070

Kirsten Hielsen siger nu godnat – må julestemningen være med jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.