IMG_5132

Det var så den jul og julestemningen fik aldrig rigtig fat i mig. 27 graders varme og palmer sender en helt anden følelse igennem kroppen på mig. Tilgengæld har jeg haft fornøjelsen af besøg hjemme fra Danmark. I en hel uge har min nærmeste familie været på besøg for at danse rundt omkring juletræet sammen med os d. 24. december. Det var dejligt at vise vores hjem frem og indvie dem i vores nye tilværelse. Og så er det i øvrigt fuldstændigt lige meget, at julestemningen i år emmede af sydlandsk sommerferie.

Nu er min mor, bror og Bjarne atter hjemme i Danmark og snart vil Christine overtage gæsteværelset. Faktisk er Daniel lige kørt afsted for at hente hende i lufthavnen. Anna ligger spændt oppe i sengen og glæder sig ubeskriveligt meget til, at storesøster endelig kommer. Og mens Daniel suser afsted i bilen, sidder jeg og tænker tilbage på ugen der gik.

IMG_5133

Juleaftensdag nød vi en dukkert i svømmepølen. Det er ikke meget vi har brugt den, så det var meget forfriskende med en dukkert i det kolde vand. Om aftenen nød vi alt den julemad, som vi allerede bestilte tilbage i Danmark i september måned. Daniel overgik sig selv og lavede den bedste flæskesteg med svær så sprød som knækbrød. Efter maden blev der lystigt danset om juletræet og Anna kunne langt om længe pakke sine gaver ud.

IMG_5135

IMG_5142

Det var en dejlig juleaften og selvom der kun var halvt så mange gaver under juletræet i år, så manglede vi ingenting – vi havde nemlig hinanden. Dagene derefter var stille og rolige. Ungerne hyggede sig og de voksne slappede af. Julen havde bragt velsignet bud… Og pludselig blev det endnu engang hverdag. Vi havde planlagt famileture og kølige aftener i parken, men sygdom og regnvejr satte en stopper for det meste. Først måtte Emma ned og ligge, hvorefter Anna tog over. Når den ene ikke skreg, så gjorde den anden. Hvor må det egentlig være dejligt at have en søster, der altid er klar til at tage over, når det hele bliver lidt for meget. Heldigvis kunne onkel Martin også bidrage med lidt snot og feber, så pigerne ikke skulle føle sig helt alene.

IMG_5175

IMG_5101

Herefter måtte Daniel og jeg skiftes til at lege turguide og vise min mor og Bjarne rundt i Dubai. Jeg trak det lange strå og fik dermed muligheden for at tage til Dubai Garden Glow i Zabeel Park. En hel unik oplevelse, hvor en stor del af parken lige nu er omdannet til en lysende have med mere end 32 installationer formgivet i genbrugsmaterialer som eksempelvis gamle medicinflasker og energisparende LED belysning. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor smukt det var og billederne fra mit kamera giver desværre kun en meget ringe gengivelse.

IMG_5252

IMG_5258

IMG_5242

IMG_5226

IMG_5228

IMG_5260

IMG_5207

Jeg skal helt afgjort tilbage til udstillingen inden den lukker i april og næste gang tager jeg resten af familien med. Det var en super smuk udstilling, men den slår ikke den biograf-oplevelse, som jeg havde sammen med Daniel og min bror Martin. Mindre end en GOLD oplevelse kunne ikke stille vores trang til voksentid uden børn. Vi måtte naturligvis benytte muligheden for børnepasning. Og mens vi så Star Wars i liggende position med tæpper, der holdt os lune i den kolde sal, så blev der fint serveret popcorn, sodavand og nachos af biografens tjenere. Se det er en oplevelse, der er værd at gentage 😉 Endnu engang skal jeg undskylde den ringe billedkvalitet, men jeg måtte respektere reglerne og holde telefonen slukket under filmen. Tilgengæld fik jeg et ret godt billede af toiletfaciliteterne – hvis det ellers kan lokke nogen af jer til Dubai.

FullSizeRender 13

IMG_5162

IMG_5165

Jeps, jeg kan lide luksus. Og gerne i rigelige mængder! Og hvis ikke jeg kan finde lidt luksus i Dubai, så er det helt sikkert min egen skyld.

Nu er julen vel overstået og 2016 banker på døren. 2015 har været helt fantastisk – præcis som alle de andre år. Jeg ved ikke, hvad det kommende år vil bringe, men min mavefornemmelse siger, at det bliver helt unikt. Og i morgen tager jeg første skridt mod et passioneret 2016. Det bliver spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.