Vi har aldrig været særlige gode til at holde fester eller til at invitere vennerne over til kaffe. Vi er meget bedre til at invitere os selv hjem til andre eller mødes med vennerne hen over en fredagsbrunch. Men nogen gange kræver omstændighederne en fest. En fest, hvor vi fejrer den sidste vintertid, det nye hus og at det lykkedes os, at komme i mål med projekt “Bliv i Dubai”.

Vi fejrer kapitel 2.

Flere har den sidste tid spurgt, om det ikke snart var på tide, at de kom forbi vores nye palads. Da vi begyndte at lufte idéen om en indflytterfest, begyndte vennerne at rykke efter en dato. Så sidste weekend inviterede vi alle venner og kollegaer (nye og gamle) til en havefest.

Weekenden forinden var vi en tur forbi Dragon Mart, verdens største kinesiske marked uden for Kina, for at købe 6 sæt majlis til haven. Med så mange gæster, har vi ikke stole eller borde nok og vi måtte derfor tænke kreativt.

Pigerne var vilde med konceptet og hjalp ivrigt med at slæbe madrasser og puder ud i haven til den store fest. Vi var lidt nervøse for vejret, da den sidste tid har budt på regn, sandstorm og øv-vejr. Heldigvis blev fredagens vejr helt perfekt for en havefest.

Med et åbent hus koncept fra kl 16.00 kom mere end 50 gæster forbi fredag eftermiddag/aften. Heldigvis havde vi allieret os med en shawarma-mand, der sørgede for mad til hele banden. 150 shawarmas blev der langet over disken.

Festen fortsatte ikke hele natten og musikken på det store anlæg blev slukket allerede kl 22.00, hvor der i følge reglementet skal være stille. Derefter var det kun den lille radio, der spillede stille musik, for de sidste gæster, der blev hængende i haven.

Festen samlede folk fra en svunden tid og alle var glade for at gense hinanden. Der blev talt ud og samlet op. Atter flere er på vej hjem til Danmark efter et par år i ørkenstaten og således fik vi også mulighed for at tage pænt afsked. Det er jo desværre den vej det går – altså hjemad. Nogen før end andre.

Efter en fest som denne, hvor vi kunne samle de fleste af vores venner, er jeg glad for, at vi tog en aktiv beslutning om at blive hængende i Dubai lidt længere. Og jeg glæder mig over, at vi har en have og et hus, der kan rumme dem alle. Jeg bliver også mindet om, hvor vigtigt det er, at invitere folk forbi engang imellem og holde kontakten til hinanden i en tid, hvor vi alle har lidt travlt.

Vi er nu helt officielt kommet videre. Vi tager endnu et år i Dubai.

Mashallah er arabisk og betyder – “What Allah wanted has happened”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.