Det er godt nok gået et par uger, men synes alligevel, at jeg lige vil nævne fredagsbrunchen på Bab Al Shams. Mest fordi, den har stået på min bucketliste i de sidste 3,5 år og fordi vi var afsted i virkelig godt selskab. Fredagsbrunchen på Bab Al Shams er mit nye børnevenlige-ynglingsbrunch!

Trude og Michael havde inviteret os med til fredagsbrunch i forbindelse med Trudes fødselsdag og det passede ret godt med min fødselsdag også. Det er ellers lang tid siden, at vi sidst har været afsted til en børnevenlig fredagsbrunch.

Bab Al Shams er et resort, der ligger et stykke uden for det pulserede byliv en times køretur væk – omgivet af ørkensand og palmer. Udenfor hotellet er der, hver fredag i vinterhalvåret, sat pavilloner og grill-stationer op.

Der er masser af aktiviteter for de mindste og en børnevenlig buffet for selv de mest kræsne børn. Dessertbordet er en drømmeverden af is, kager, slik og chokoladefontæne – selvom Emma mest er interesseret i osterummet.

Der er pony- og kamelridning.

Der er desuden klovne, hoppeborg, ansigtsmaling og tegnehjørne.

Det er faktisk lidt for dumt, at vi ikke har været afsted tidligere, for det er så dejlig en måde, at nyde en god brunch på, mens børnene aktiveres. Og med lidt planlægning kunne en overnatning på hotellet være en genial løsning, så der også kunne nydes en god flaske rødvin eller to sammen med maden.

Jeg havde helt glemt, hvordan en god børnebrunch kan være lige så fantastisk, som en voksen-brunch med alkohol og fest. Det er berigende på en helt anden måde og giver kvalitetstid sammen med familien. Jeg elsker konceptet og vil have meget mere af det!

Vi blev, som altid hængende som sidste mand, indtil vi nærmest blev smidt væk fra bordet. Vi har sjældent så travlt med at komme hjem, fordi vi nyder det gode selskab og det gode vejr.

Jeg kan kun anbefale Bab Al Shams og en børnevenlig fredagsbrunch ved Al Forsan.

Vi tager afgjort afsted igen, måske det bliver til en iftar, da ramadanen nærmer sig. Eller måske vi kommer tilbage til marts, inden det bliver for varmt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.