Godt nytår fra Dubai! Må 2019 blive et uforglemmeligt og helt igennem fantastisk år!

For os var 2018 et år, hvor vi alle blev endnu et år ældre – heldigvis. Og selvom 2018 bød på mange spændende oplevelser, rejser, familieforøgelse (kat) og nyt job, så var det ligeledes et år med mange usikkerheder og det år, hvor vi måtte tage afsked med flere venner, der forlod Dubai for at rejse hjem til Danmark.

Jeg håber inderligt, at 2019 ligeledes vil byde på mange nye oplevelser og rejser, men med meget mindre drama og spænding, tak.

Sidste nytår befandt vi os i Sri Lanka og selvom selve nytårsaftenen ikke var sindoprivende interessant og vi gik kolde allerede kl 22.00, så var Sri Lanka i sig selv en kæmpe oplevelse – en god måde både at afslutte og begynde et år på.

I år tog vi på hotel, ikke for at overnatte, men for at feste.

På hotellet Lapita ved Dubai Parks and Resort stod den på nytårsfest med børneunderholdning og festfyrværkeri – for ikke at tale om et overdådigt festmåltid, som altid.

Pigerne havde fået en god middagslur, inden vi tog afsted, for aftenen begyndte først kl 20.00, hvilket normalt er langt over pigernes sengetid. At de holdt den kørende hele aftenen frem til midnat, var imponerende og for første gang kunne vi nyde fyrværkeriet sammen som familie. Vi gik samlet ind i det nye år og måtte flere gange forklare Anna, hvordan i morgen nu var i dag og i går var for blot 10 minutter siden. For ikke at tale om, at det nu var et helt nyt år og i går var sidste år.

Det var alt for meget for Anna, der pludselig kom i tanke om, at vi nok hellere måtte skynde os i seng, inden solen atter stod op og ødelagde resten af natten.

2018 gik så hurtigt og så meget er sket på blot et år. Jeg er spændt på, hvad 2019 har at byde på. Vi har sået nogle frø, som forhåbentlig spirer i løbet af året. Lige nu har vi ikke nogen plan B – kun hinanden og en tro på, at dette år bliver endnu bedre end det sidste. For selv om 2018 gav mange udfordringer, aflysninger, hovedpine og afsavn – så var 2018 også et år med nye venskaber, nye jobs, nyt hjem og nye oplevelser.

Der falder altid appelsiner i vores turban og alt går i sidste ende op i en højere enhed.

Den næste tid vil jeg tænke over, hvad jeg skal have ud af det kommende år. Kald det bare nytårsforsæt eller mål. Meget er vi ikke selv herre over, men meget skal vi selv tage ansvar for. Det gælder ikke kun på et personligt plan, men på et samfundsmæssigt, miljømæssigt og politisk plan. Vi må engagere os og bidrage til en bedre verden til fordel for os alle.

Det skylder vi børnene og de kommende generationer. Jeg går således i tænkeboks.

I øvrigt er 2019 udnævnt som “Year of Tolerance” i UAE og jeg glæder mig til at se, hvad det bærer med sig.

2018 “Year Of Zayed”
2017 “Year Of Giving”
2016 “Year Of Reading”
2015 “Year Of Innovation”

Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.