Endnu et tilbage kig – da jeg er håbløs bagefter 🙂 Sidste år deltog jeg i ExpatWoman’s årlige morgenbrunch på Burj Al Arab sammen med Sanne. Nu er hun rejst hjem til Danmark (Årh, hvor jeg dog savner hende), men heldigvis stod Steffie klar og ville gerne følge mig til det overdådige hotel – Burj Al Arab. Sidste år var tema’et plastikkirurgi og i år var det øjenoperation.

Let’s face it – jeg kommer ikke for oplægget eller de “gratis” goodie-bags. Jeg kommer for glamour, luksus og af ren nysgerrighed. Jeg kommer fordi mest, fordi jeg kan.

Morgenmaden blev serveret på øverste etage, den lige under helikopter-landingsplatformen, i hotellets ballroom, men inden vi kunne gå ombord i morgen-buffet’en, måtte vi ofre små 20 min på at høre om øjenoperationer – både dem, der hjælper os med at se bedre og dem der hjælper os med at se bedre ud. Vi slap heldigvis for de kulørte billeder og film, som vi sidste år fik serveret lige inden morgenmaden.

Tiden var godt givet ud og selvom prisen i år var steget med 100 dhs, så var det stadig en god pris for en 1. klasses oplevelse. I år var der mulighed for at få påsat kunstige øjenvipper, men flere kvinder forsøgte forgæves at finde en ledig spot i stolen og måtte tilsidst opgive. Vi så snittet til at hoppe i stolen, da alle andre fyldte sig ved bordene.

Vi forlod Burj Al Arab kønnere end vi kom ind og med et sæt nye øjenvipper i goodie-bag’en. Kommer jeg igen næste år?

Måske! Det var spændende første gang og bedre anden gang, men nu har jeg prøvet det. Der står meget mere på min bucket-liste, som jeg liiige skal nå at prøve inden det er for sent.

Jeg følte mig i øvrigt meget smuk resten af dagen, da jeg satte efter poolen.

De ultra små pupiller skyldes solen… Dubai problems.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.