Sidste års farveladeløb var et kæmpe hit, så vi gjorde det igen i år – sammen med de af Teletronicsbanden, der fortsat er tilbage i Dubai og som var klar på at sætte lidt kulør på dagen. Hvert år i november sætter Dubai nemlig fokus på sundhed med en 30×30 kampagne (30 minutters motion i 30 dage). Det betyder, at der hele måneden popper tilbud og arrangementer op, der skal motivere os alle til at bevæge os bare liiiidt mere. Dubai Color Run er ét af disse arrangementer og inkluderer hele familien. Et andet er Dubai Women’s Run, som jeg endelig fik taget mig sammen til at deltage i.

Sidste weekend tog hele familen endnu engang afsted mod Motor City – tidligt lørdag morgen. Vi stod max klar i vores Color Run Kit med hvid T-shirt, enhjørning batch og tatovering fra den medfølgende pakke. Sammen med de mange andre deltagere skulle vi ud på Dubai’s mest festlige løb.

Lige som sidste år var ruten, 5 km på motorbanen i Dubai’s Autodrome, med 5 farvestationer undervejs + en skumstation, der tværrede alle farverne ekstra meget ud på tøjet og helt ind i alle hudens porer. Alt imens musik drønede derudaf. Det var skønt kan du tro, det var stereo.

Jeg lader billederne tale for sig selv og vil blot nævne, at Color Run 2018 var lige så stort et hit i år, som Color Run 2017 var sidste år.


Denne weekend var jeg også tidligt oppe og ude af fjerene allerede inden 5.00. Jeg lod mig overtale til at deltage i Dubai Womens Run, hvor jeg dristigt tilmeldte mig 5 km ruten ved Festival City Mall.

Jeg lod mig lokke af, at jeg blot kunne gå ruten rundt og det gjorde jeg. Det var i rask trav og selv om jeg kom i mål som nr. 614 ud af 971, så var jeg altså ikke sidste kvinde – det er i sig selv en succes.

Heldigvis var der medaljer til alle og Anna var pavestolt af sin mor, da jeg kom hjem med guld svingene om halsen.

Pyt med listen, jeg føler mig som en vinder! For nu går livet i Dubai igen i den rigtige retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.