Det blev en meget lang rejse hjem og vi havde desværre været nødt til at booke helt nye hjemrejsebilletter, da det var en billigere løsning end at ombooke dem, vi allerede havde med fra Dubai. Da Daniel ikke kunne komme til Danmark, måtte jeg have Anna og Emma med mig hjem. Det passede dem fint, for de savnede deres far lige så meget som jeg.

Selvom vi havde en mellemlanding i København, hvor vi måtte vente 6 timer i Kastrup, så glædede jeg mig over, at vi skulle rejse med Emirates i stedet for KLM. Desværre blev afgangen 20 minutter forsinket og vi måtte flyve rundt i luftrummet over Dubai i yderlig 20 minutter, da vi endelig nåede frem til destinationen pga. travlhed i luftrummet. Men ned kommer man altid.

Det var lykken at gense Daniel i lufthavnen, hvor han stod klar til at tage imod os. Klokken var godt 2.00 om natten og da pigerne var segnefærdige måtte Daniel bære dem hele vejen hen til bilen, men han gjorde det med det største smil på læberne.

Anna og Emma sov længe denne nat, så vi var alle udhvilede, da vi trillede ud af sengen ved frokosttid dagen efter. Daniel havde lagt planer for sine piger, som var begejstret ved udsigten til at opleve Paw Patrol live i Mirdif City Center.

Sammen med 100 andre børn sad vi således klar foran scenen, mens vi spændt ventede på Chase, Marshall, Rubble, Skye og Ryder.

Paw Patrol var lige præcist det, som pigerne havde brug for – mest fordi de samtidig kunne sidde på skødet af deres far. Der var desuden rigeligt med sang, dans og konfetti i børnehøjde, hvilket altid hitter.

Så mens jeg stod der og så på oversized, overgearede hunde oppe på scenen, alt imens pigerne hoppede op og ned i begejstring, oplevede jeg for første gang, at jeg slet ikke havde lyst til at shoppe i det mall, der ellers er mit ynglingscenter i Dubai.

Jeg er sikker på, at købelysten nok skal vende tilbage til mig på et tidspunkt og indtil da kan jeg spare sammen til en ordentlig shoppetur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.