Det er absurd, at det næsten er komisk. Total overklassearrangement med morgenmad på verdens eneste 7-stjernet hotel (den ekstra stjerne har de vidst nok givet sig selv) og plastikkirurgi på programmet – inner beauty, min bare r..

Der er mange måder at netværke på i Dubai og nogle af disse er udelukkende forbeholdt kvinder. Tidligere har jeg nævnt Danish Business Women Dubai, men et andet eksempel er Expat Women Dubai, der er et internationalt netværk for kvinder. Der afholdes løbende forskellige typer arrangementer, der henvender sig til alle typer kvinder. Der er familiearrangementer, karrierearrangementer, sociale arrangementer, kulturarrangementer osv. Denne søndag kunne Dubai’s expat kvinder nyde sin morgenmad på Burj Al Arab i luksuriøse omgivelser til en yderst fornuftig pris (ca. 390 dkr.)

Invitationen kom fra en kær veninde og vi glædede os som små børn til at (gen)se hotellet indefra. Vi skulle blot afse et par timer søndag formiddag til lidt morgenhygge, mens vi lagde øre til et oplæg omkring “Beauty, Multiple Perspectives”.

Havde jeg nu gjort mig den ulejlighed lige at Google Dr. Kayle forud for arrangementet, havde jeg nok bidt mærke i situationstegnene, “Beauty, Multiple Perspetive”.

Mens vi tålmodige sad med vand i vinglassene og ventede på, at morgenbuffeten skulle åbne op for godteposen, blev vi rigeligt underholdt. Med bare numser, hængebryster og dobbelthager på storskærmene blev der ikke lagt fingre imellem dr. plastik’s bud på idealkvindens former. Og hele slideshowet blev godt krydret med videooptagelser fra operationsbordet.

Hele opsætningen virkede som en dårlig parodi på et overklassesamfund, som jeg normalt kun har fordomme for. Så surrealistisk og komisk, at det bare blev for meget. At den stakkels doktor slet ikke kunne håndtere en mikrofon eller udtrykke sig på et forståeligt engelsk, gjorde hele oplevelsen, SÅ meget mere underholdende, at jeg måtte undertrykke min trang til bare at skraldgrine. Forløsningen kom, da vi endelig kunne rejse os fra vores pladser og begynde at small-talke med de mange spændende kvinder.

Morgenmaden og omgivelserne kunne vi bestemt ikke klage over.

Og så var der goodie bags til alle – yum yum. For hvem kan ikke bruge en bamse, krus med ske og en kuglepen, der kan lyse. Én ting er ihvertfald helt sikkert. Jeg har fået et nyt ynglings arbejdskrus til jobbet.

Og alle de kvinder, der desværre ikke var så heldige at vinde en skønhedsbehandling hos Dr. Kayle i den store lodtrækning, kunne alligevel gå glade hjem med en 15% rabatkupon til næste klinikbesøg.

Det har været en dejlig formiddag på sådan en ganske almindelig hverdags (fri)søndag. Jeg er blevet en oplevelse og et nyt venskab rigere. Og det er præcis derfor jeg gør det.

Og så har hele arrangementet fået mig til at tænke lidt over kvindens idealer og tabuet omkring plastikkirurgi. Hvilken kvinde er den stærkeste? Hende, der tør stå ved sig selv og elske sin krop, som den ser ud? Eller kvinden, der tør ændre det ved kroppen, der rent mental holder hende tilbage? Jeg har lige været til et arrangement, hvor det at justere kroppen kirurgisk anses for det mest naturlige i verdenen.

Min verden er splittet – you go girl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.