Når ens egen bil er på værkstedet og manden stikker af med sin en fredag morgen for at snorkle ved Snoopy Island, så efterlader det en lettere desperat mor alene hjemme med intet andet end to rastløse børn, der kræver udelt opmærksomhed og eventyr. Temperaturen er stigende og sommerheden i ørkenstaten lister stille tættere på. Det er ved at være sidste chance for udendørsaktiviteter og uden en bil må picnicen jo foregå på legepladsen på den anden side af havemuren.

Der er visse fordele ved at holde picnic 20 meter fra ens eget hjem. Blandt andet er toiletterne inden for gåafstand og glemte sager kan hurtigt fremskaffes ved at sende en lille stafet på snart 4 år. Pigerne pakkede selv en rygsæk hver med hjemmesmørret madpakker og tuberware drikkedunke. Vi medbragte selvfølgelig også en fodbold, sandkasselegetøj og en solskærm.

Tænk sig, at noget så simpelt kan udvikle sig til en så hyggelig familiedag.

Og denne weekend var præcist det, jeg havde brug for inden en ny uge begynder. Jeg har taget en uges ferie fra arbejdet for at arbejde gratis. Det lyder skørt og jeg er endnu ikke blevet enig med mig selv, om det var en god idé. Det vil den kommende uge så vise.

I aften kan du ihvertfald finde mig blandt særlige udvalgte gæster ved Souk Madinat Jumeirah, når Art Dubai 2017 bliver skudt i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.