Jeg er svær tilfreds med vores nye ferie-hytte! Det gode, danske sommervejr matcher det perfekt og jeg er i humør til grill, rosé vin og sand mellem tæerne. Vi har nået det hele, men kun knap nok. Tiden har været sparsom og vi har haft travlt.

Sommerhuset overtog vi uset d. 1. august. Daniel landede i Danmark et par dage før og gav os tid til at mødes med med familie og venner, inden nøglerne til sommerhuset skiftede hænder.

Vi besøger de skønneste venner i Støvring, hvor der som altid er lækker mad, vin og godt selskab på menuen.

Det var med sommerfugle i maven, at vi, lettere forsinket, nåede til Hou, hvor sommerhuset ventede på os. Det var alt (og meget mere) hvad vi havde håbet, at det ville være. Vejret var fantastisk og terressen var badet i sol, da vi stod i 20+ grader med en lille håndfuld nøgler i hånden.

Liv og glade dage, da de første gæster dukkede op et par timer senere med rent sengetøj.

Lige siden vi flyttede ind i vores nye hybel, har vi haft travlt med at gennemgå skabe og rydde ud på hemse. Der er rigeligt at se til, når der skal sorteres ud i 15 års ferieliv. Huset er overtaget med alt interiør, nips og legesager. Der er bøtter uden låg og mange flere låg end bøtter.

Vi holder pause fra oprydning og udsmidning

Jeg har kørt mange læs på genbrugsstationen og erstattet gammelt med nyt. Mor og Bjarne kom forbi med en varevogn fyldt med flyttekasser, som igennem årene er blevet opbevaret i Thy, mens vi har været bosat i Dubai.

Nu er Mads Stage stellet flyttet ind sammen med Saphir Cristal d’Arques genbrugs-glassene, som hele familien har hjulpet mig med samle fra diverse markeder, fordi glas-produktionen stoppede, inden vi nåede at samle sættet. Især familien fra Sæby har hjulpet til med samlingen.

Glædeligt gensyn med de fine glas

Det har taget tid at komme på plads og vi er endnu ikke i mål, men vi har stadig masser af tid foran os. Huset er vores nu og vi har en base, hvor vi i fremtiden kan indrette, som det nu passer os.

Daniel, bedstefar og Adam

Denne sommer har vi prioriteret børnene og Daniel har været i gang med gummihammer og skruemaskine, mens han har knoklet for at bygge det legehus, som vi letsindigt havde lovet pigerne, at de kunne få.

En time her og der, når kalenderen tillod hus-byggeri

Vi er næsten i mål og målet er, at legehuset står færdigt, inden regnen ifølge DMI falder i denne uge. Nu er Daniel desværre rejst tilbage til Dubai og jeg står for resten af husbyggeriet og træbehandling. Forhåbentlig får huset både gavl og dør, inden ferien er over.

Emma slikker sol og laver picnic i haven

Sommerhuset er rummelig og fyldt med charme. Der er fine detaljer og plads til et juletræ… og så ligger det i gåafstand til børnevenlig badestrand.

Østkysten kan nået som Vesterhavet ikke kan

Vi er kommet godt fra start og livet i Danmark er skønt. Vejret viser sig fra sin gode side og hvis ikke det var fordi, at Daniel nu er rejst tilbage til Dubai, så kunne jeg sagtens tilbringe en måned mere i sommerhuset.

Morgenmad i sommerhuset efter polterabend i Aalborg

Heldigvis keder jeg mig ikke, for i år har der været god tid til også, at hænge ud med venner og blive opdateret på stort og småt. Desværre er der ikke mange weekender til rådighed, så jeg er meget taknemmelig for de mange veninder, der har afset tid til mig i hverdagen, fordi de enten har haft ferie, er på barsel, er selvstændige erhvervsdrivende og/eller generelt bare er overskudsmennesker.

Street food i Aalborg med Sarah

Tak for alle de invitationer, som vi har modtaget i løbet af ferien. Der har været mange af dem og jeg elsker hver og en 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.