Ramadanen har varet lidt over en uge og vi har nu nydt vores første iftar som familie. Fredag morgen kørte vi 45 minutter sydpå mod Dubai Park & Resort, hvor vi havde booket en enkelt overnatning på Lapita Hotel, der ligger i kort gåafstand fra diverse forlystelsesparker i Dubai’s sydlige ende.

Vi havde bestilt et hotelværelse med adgangsbillet til samtlige forlystelsesparker i området. Vi gik dog direkte efter Lego-vandland, som pigerne glædede sig til at opleve. Vi havde med vilje ikke fortalt Anna og Emma om vores planer, før dagen inden vi skulle afsted og taskerne skulle pakkes. Anna er ikke god til det der med ventetider og derfor var det en meget velkommen overraskelse, at vi skulle på staycation.

Vi fik lov til at tjekke tidligt ind på hotellet, da værelset allerede stod klar til os tidligt fredag formiddag – og så blev vi endda opgraderet. Det er én af fordelene ved at tage afsted under ramadanen, når der ikke er så mange gæster.

Pigerne godkendte straks hotelværelset, men var klar på at skulle direkte videre til Lego-vandland. Så vi klædte om til badetøj og smurte os godt ind i solcreme, inden vi gik den 10 minutters hede gang igennem Riverland til Lego-land.

Riverland er i øvrigt en gratis glæde i Dubai og en dejlig destination for en gåtur i den lidt køligere årstid. Det er Dubai’s Venedig med hyggelige huse bygget i gammel stil fra forskellige tidsaldre og verdensdele. Der er masser af hyggelige restauranter og caféer, hvor de kølige aftener kan nydes. Og så ligger det lige op ad Motiongate, Legoland, Lego-vandland og Bollywood Park. Og så ligger Riverland ikke langt fra Outlet Village, der også er et besøg værd til en lidt billigere shoppetur.

Vi havde nogle gode timer i Lego-vandland og der var masser af aktiviteter for de helt små størrelser. Anna og Emma var især glade for de små vandrutjebaner, vandkanoner og legoklodserne (både de store og små).

Heldigvis gav ramadanen ikke anledning til mad eller drikke-forbud i parken, så vi kunne nyde is, sodavand og ferieburgere – præcist som det hører sig til, når familien er på udflugt.

Tilbage på hotellet fik vi vasket alt klor af huden og efterfølgende hvilet os i de bløde senge, der kaldte på trætte forældre og glade børn. Men vi havde lokket med børneklub på hotellet og således måtte vi holde gang i motorene. Anna og Emma ville i børneklub og underholdes.

Børneklubben hittede og der blev leget stoledans og fangeleg, der blev danset limbo og stopdans, der blev hoppet, set film og tegnet. Det var faktisk slet ikke sjovt, at skulle forlade børneklubben for at spise iftar. Men sådan blev det.

Efter en solid omgang aftensmad med masser af juice og kage til dessert, var Anna og Emma høje på sukker. Selve putteritualet blev således spoleret af overgearede piger, der var mere optagede af at lege end at sove. Det forunderlige med børn er, at uanset hvor trætte de er og hvor sent de ligger sig til at sove, så står de altid morgenfriske kl 6.00 næste morgen.

Til gengæld er det to trætte og glade piger, der til aften er i bad, inden de skal sove i deres egne senge. I morgen venter endnu en skoledag med klassekammeraterne.

God nat og sov godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.