IMG_5455

Advarelse! Total-stolt-mor indlæg!!

Det er med rette, at jeg i dag er vokset 10 cm. Hvilket i øvrigt passer mig fint, givet mit relative lave tyngdepunkt. Jeg vil nu tillade mig at prale lidt af min lille charmetøs, der nu har haft sin allerførste dag i vuggestuen. Mor her har både frygtet og set frem til den dag, hvor lille Emma skulle begynde i British Orchard Nursery. Jeg har egentlig ikke været specielt nervøs for, om hun kunne klare dagen. Emma er en nysgerrig pige med masser af charme og gå-på-mod, så det var en meget tryg mor, der efterlod hende blandt fremmede talende lærer og børn med en stor madpakke og et ekstra sæt tøj. Fra 8.00-12.30 var Emma en stor vuggestuepige, der på egen hånd måtte charme sig igennem dagen. Og det gjorde hun til UG. Ms. Amy var meget tilfreds med den lille pige, der hverken græd eller pylrede.

IMG_5499

Hjemme ventede storesøster Anna, der først skal begynde i vuggestuen næste uge, samt storesøster Christine. Og fordi Emma måtte få en madpakke med i tasken, skulle Anna selvfølgelig ikke snydes og hun nød derfor sin madpakke foran TV’et i stuen. Selvom Anna nød freden derhjemme uden Emmas konstante indblanding, så var der alligevel en meget glad storesøster, der tog i mod hende i døråbningen.

IMG_5466

Derhjemme nød de to søstre resterne af Emmas madpakke inden de begge gik omkuld i sengen. Det er hårdt at gå i vuggestue 🙂 Og Christine drønede samtidig afsted sammen med Daniel for at se på store-pige-skole. Måske Dubai kunne friste en teenager til et internationalt skoleår.

IMG_5483

IMG_5479

Ja, jeg er en total stolt mor, der i dag selv har kørt mit eget rygmærkede bandemedlem afsted til vuggestuen i Dubaitrafik. Og selvom det kun var en meget kort tur, så var det for mig en meget stor bedrift. Jeg har nu fået kørekort, bil og frihed 🙂

IMG_5462

På mandag gælder det Anna og jeg krydser fingre for, at hun bliver lige så nem at integrere i sin nye klasse. Min umiddelbare mavefornemmelse fortæller mig, at det bliver en større udfordring. Men lige nu føler jeg mig klar på udfordringen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.