IMG_0031

Wup, wup – så lykkedes det at finde et hjem. Vores nye adresse er nu Cedre Villas, O.23, Dubai Silicon Oasis. Den villa vi har fundet, er ejet af Silicon Oasis Authority – et government agency – så vi håber at slippe uden om for mange af de skræk-historier vi har hørt om private udlejere her i sandkassen.

Umiddelbart synes jeg, at parcelhuset i Klarup var stort med sine 218 m2, men det er intet at sammenligne med de 350 m2 vi nu har fået at boltre os på. Det var ligeledes rent luksus, at vi i Klarup kunne skændes om 3 badeværelse – nu kan vi slås om hele 5 styks.

IMG_0025 IMG_0023 IMG_0024IMG_0118 IMG_0026

Det har været nogle vilde dage og frustrationerne stod ud af ørene på mig, da vi fik melding om, at containeren med alle vores sager ville ankomme til Dubai før tidsplanen. Men det lykkedes alt sammen og vi fik nøglerne til vores spritnye hjem, der endnu stod nøgen og ubeboet hen. Containeren ankom torsdag eftermiddag, kort tid efter vi modtog nøglerne til huset. Og hvilken lykke det bragte – gensynsglæden var stor for både børn og voksne. Møbler, flyttekasser, legesager og sækkestole fløj om ørene på os. Vi mistede overblikket undervejs og måtte tilsidst overgive os til det kaos, der var helt uundgåeligt.

IMG_0033

Min bekymring omkring den sandkasse, der skulle forestille at være vores nye have løste sig hurtigt. For har du penge så kan du få…

Midt i alt forvirringen dukkede Waqar pludselig op i døråbningen.

Hallo madam, I am landscape architect. I do your garden, yes?! I am very good and makes all the houses. Please come and see maddam, yes?!

Rygtet om nye beboere spredes hurtigt og mens Waqar slæbte mig med rundt i nabolaget og direkte ind i folks haver, så battlede Daniel videre med flyttefolkene. Anna hjalp far med kasserne, mens Emma hjalp mor med at vælge grønne planter og træer.

IMG_4376  IMG_4411IMG_4407

Midt i alt forvirringen kom de hårde hvidevarer også ind af døren, så der var nok at se til. Da containeren var tømt og folkene havde forladt stedet kunne vi puste lettet ud. Dette øjeblik havde vi ventet længe på.

Der er nu gået et par dage og vi er endnu ikke rykket officielt ind i huset. Jeg GLÆDER mig til at kunne overnatte i vores nye hjem, men samtidig har vi valgt at vente til huset er klar til os. Hver dag er vi forbi huset og pakke kasser ud. Vi fylder køleskabet med lækkerier og kokkerere i det store køkken. Der er bestilt gardiner til hele hytten og internettet er installeret – klar til at sende danske kanaler igennem TV’et. Waqar okser rundt ude i haven og forvandler ørken til en oase – klar til Bagels ankomst. Ungernes senge er samlet og står klar til nattens drømme. Huset begynder at ligne et hjem – vores hjem.

IMG_4394

På torsdag skal vi være ude af hotellet og så flytter vi sådan rigtigt ind i Cedre Villa i Dubai Silicon Oasis. Jeg ved, at det bliver godt – skal bare lige vende mig til lorte-brunt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.