Der er mange fordele ved at have flere bedste venner. Det har Anna regnet ud og noget af det bedste er fødselsdage. Mest Annas egen fødselsdag, men også andres fødselsdage. Både de danske udgaver med hotdogs på grill i haven og de mere Dubai inspirerede med overgearede medarbejdere i et legeland. Og det bliver ikke bedre, når sådan to fødselsdage rammer én og samme dag.

Lørdag formiddag stod Anna og Emma nyskuret i deres fineste festtøj og nye sandaler indkøbt ved 3 days Super Sale op til Ramadanen. Vi var inviteret til fødselsdag hos klassekammeraten Anna Lea til dansk fødselsdag med lagkage, hotdogs og pool i haven. Det var sådan en dejlig dag, der kun blev bedre med et glas asti i hånden.

Anna Lea bor også i Dubai Silicon Oasis, så det var en kort køretur og pigerne havde glædet sig hele ugen. Der skulle leges, plaskes i vand og hoppes. Det var gensynets glæde, men efter et par timer skulle børnene op af vandet og tørres, da vi skulle videre. Fødselsdagsfejringen fortsatte hos bedsteven Becca i Arabian Ranches 2. Men vi nåede heldigvis at få både kage og slikposer inden vi forlod det dejlige selskab.

I Arabian Ranches 2 var vi inviteret til eftermiddagsfødselsdagsfest i Cheeky Monkeys legeland. Jeg vidste slet ikke, at der lå et legeland der, men der dukker jo hele tiden nye legelande op og jeg har ingen idé om, hvor lang tid denne har været lige der. Der er ikke noget bedre end nye legelande at udforske og med 20 minutters kørsel fra Silicon Oasis kan det da godt være, at vi snart vender tilbage igen, når sommeren for alvor rammer Dubai.

Selvom ungerne lige havde brændt 2,5 times krudt af til en fødselsdag i hjemlig hygge, så var der stadig masser af energi tilbage, der snildt kunne brændes af i et legeland. Heldigvis passede Anna og Emma mest sig selv, så de to trætte forældre kunne få sig en sludder med fremmødte forældre og en kop kaffe at “lune” sig på.

Efter en times fysisk leg blev det tid til overgearede sanglege og hyldestsang til fødselsdagsbarnet. Børnene elskede det, mens mine øre var ved at falde af grundet det høje støjniveau. Til slut blev der serveret mad til børnene, efterfulgt af kage til alle.

Less is less, more is more. Nam nam. Lørdag gik vi ikke ned på sukker!

Det var to meget trætte piger, som vi havde med os hjem i bilen. Og selvom alt krudtet var brændt af på to helt fantastiske fødselsdage, så var Anna og Emma ikke umiddelbare sengeklare. Vi skulle også lige nå at fejre Anna’s flotte hædring, som ugens elev i klassen, fordi hun har arbejdet super hårdt med at skrive en sætning helt selv. Og hendes flotte diplom stod godt sammen med den pokal, hun havde fået til Beccas fødselsdag.

I Dubai’s skoler er alle elever ikke lige. Vi hylder de bedste elever med præmier, beviser og hæder. Til gengæld får alle elever den nødvendige støtte og udfordringer, der passer niveauet for hver enkelte elev. Og så kan det godt være, at der skulle gå et helt skoleår inden Anna blev ugens elev, men glæden var ikke til at skjule. Hun har arbejdet hårdt på det og blev til sidst belønnet.

Vi er stolte af begge piger, der trods alt fik en god nats søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.