Mette venter baby og forventer lillebrors ankomst midt i juni. Hun glæder sig meget og vi er mange veninder, der glæder os på hendes vegne. Især fordi nogle baby’er kommer nemt for nogen, mens andre må kæmpe i lidt længere tid. Og det skal selvfølgelig fejres, at ventetiden snart er ovre. I lørdags var der nemlig arrangeret babyshower for Mette.

Midt i min projektskrivning har jeg samtidig planlagt babyshower for Mette sammen med Sanne. Vi havde egentlig håbet på, at kunne overraske veninden med wellness på en lækker lokation i Dubai, men på grund af Ramadanen der begyndte i torsdags, var det ikke helt nemt at finde et sted, hvor vi kunne trakteres i dagtimerne. I stedet foreslog Sanne, at vi kunne finde nogle søde piger med hjemme-spa-service, der kunne komme forbi os til selvforkælelse. Og sådan blev det.

Jeg fik et telefonnummer til Grace igennem en tidligere kollega, der varmt kunne anbefale hende til hjemme-spa. Så Grace og Grace kom forbi Layan Community, hvor vi havde arrangeret en surprise party for Mette med nybagte boller, cupcakes og chokolade. Jeg havde brugt hele natten på at sy en sengeslange til Mettes baby og var selv godt tilfreds med resultatet, men desværre kom jeg for sent til selve begivenheden og trådte ind af døren 2 minutter efter hovedpersonen.

Tilkørslen til Layan Community var spærret og min GPS første mig i stedet ud på tomme byggepladser, hvor jeg flere gange var bange for at sidde fast i det bløde ørkensand. I en halv time kredsede jeg rundt i området og endte altid tilbage ved den samme afspærring, som ved sidste besøg pludselig var fjernet igen. Og sådan ankom jeg altså blot 2 minutter efter, at festen var sat i gang med favnen fuld af chokolade.

Heldigvis blev Mette meget glad og vi fik en super hyggelig lørdag, hvor jeg også fik hilst på nogle piger, som jeg kun perifert kendte igennem Daniels arbejde. Jeg har aldrig dyrket babyshowers, før jeg kom til Dubai. Jeg vidste faktisk slet ikke, at det var en ting. Ingen holdt babyshower for mig, da jeg ventede Anna og Emme, men jeg savnede det heller ikke. Jeg vidste ikke, hvad jeg gik glip af. Men her, hvor alle kulturer og skikke smelter sammen og danner nye traditioner, synes jeg, at det er noget helt særligt, at bruge en dag sammen med dejlige damer, der alle fejrer, at noget nyt er på vej.

Jeg blev som altid til det sidste og drak et glas koldt hvidvin sammen med Sanne efter, at alle gæsterne var taget hjem igen. Vi fik evalueret dagen der gik og var enige om, at det var endnu en babyshower succes. Nu er det atter hverdag og på grund af ramadanen kunne vi sove en hel time længere inden pigerne skulle i skole og Daniel på arbejde. Og her sidder jeg tilbage foran skærmen og prøver at tage mig sammen til at skrive en konklusion på min opgave, inden den skal afleveres på onsdag.

Til gengæld føler jeg mig en smule opdateret med mine nye fine negle og giver den en ekstra skalle. Nu er jeg snart i mål.

God søndag til alle dem, der fortsat har weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.