Tirsdag d. 25 marts kl 11.40 voksede vores familie med endnu et medlem og vores hjerter voksede til dobbelt størrelse. Lillebror Adam Karl Nielsen har taget os med storm, midt i en ægte sandstorm… sådan vil historien ihvertfald blive fortalt fremadrettet. Vi oplevede dog ikke selv sandet fyge, mens vi var indlagt til igangsættelse på Al Zahra Hospital.

Da én af mine blodprøver viste antistoffer mod E-proteiner, anbefalede min fødselslæge en igangsættelse af fødslen efter uge 37… bare for en sikkerhedsskyld. Det fyldte mig umiddelbart med en blanding af lettelse og en frygt for, at en planlagt naturlig fødsel, skulle ende ud i spontant kejsersnit eller et rent smerte-helvede.

Da Daniel til hverdag arbejder i Abu Dhabi en times kørsel væk, har min bekymring mest gået på muligheden for en lyn-fødsel, som Emma’s, hvor han ikke kunne nå frem til tiden. Med en planlagt igangsættelse var jeg sikker på, at Daniel ville være der for mig, hele vejen i processen.

Vi mødte ind på hospitalet mandag midnat, hvor igangsættelsen blev sat i værk med piller kl 2.00 tirsdag. Derefter fik jeg besked på, at vi skulle slappe af og få lidt søvn – mig i en sygeseng, Daniel på en sofa ved min højre side. Lægen vurderede, at fødslen ville være igang efter 5-6 timer, men jeg nåede desværre aldrig den søvn, sygeplejersken så sødt havde lokket med. Allerede 20 minutter efter igangsættelsen gik veerne igang.

Jeg vil ikke trætte med detaljerne af min igangsættelse, men det nåede dramatiske dimensioner, da jeg pludselig skulle hastes ned på fødestuen efter en ildebefindende, da sygeplejersken lagde venedroppet… Jeg har aldrig været særlig god til hverken nåle eller blod. Derefter bestod oplevelsen af smerter, liter af lattergas, epidural-blokade, vé-stimulerende drop og vand-afgang.

Heldigvis var det en relativ god oplevelse i trygge omgivelser og resultatet taler for sig selv. Vi er alle forelskede på ny.

Pigerne knus-elsker allerede deres nye lillebror og på trods af søvnmangel, så har det aldrig været mere afslappende med en ny-født. Jeg har alt den hjælp jeg kunne ønske mig.

Daniel har under sin barsel bragt morgenmad på sengen og hygget om pigerne, mens jeg har taget hånd om Adam.

Nu er han tilbage på arbejde, mens jeg tager 6 måneders barsel (inkl. ferie). Jeg har tænkt mig at nyde den næste tid i fulde drag. Det bliver bare ikke bedre.

Familien er komplet… nu kommer der ikke flere babyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.