Tænderne rasler ud af munden på pigerne for tiden og tandfeen er kommet på overarbejde… så meget, at hun helt glemte at komme forbi den anden nat. Det skyldes måske det brev, som Anna lagde under sin hovedpude sammen med tanden. Her i huset har tandfeen for vane at komme med chokolade-mønter, men det rækker ligesom ikke længere for Anna, der er begyndt at samle på penge.

For en måned siden opdagede Emma sin første rokketand og det var stort! Hele 7 gange har Emma været vidne til Anna’s sejrsdans, hver gang en tand er faldet ud af munden på hende og hele 7 gange har Emma set misundeligt til, mens Anna har afsløret en chokolademønt under sin hovedpude. Det har været ren tortur.

Denne gang var det Emma’s tur til at rokke tanden med tungen og stolt har hun vist tanden frem, da den under et døgn senere faldt ud. Så stolt at hun fik et billede med i skolen af tanden, som hun kunne vise frem til alle veninderne og til ms. Pam.

Selve tanden gemte Emma i en lille æske, indtil hun var klar til at bytte den for en chokolademønt fra tandfeen.

Emma passer på sin første rokketand

Blot en uge senere viste sig en ny rokketand, der endnu engang faldt ud efter et døgn. Det ærgrede Anna, der længe selv havde gået rundt med en rokketand, der bare ikke ville falde ud.

Så blev hullet i munden dobbelt så stort

Emma byttede straks tanden til en chokolademønt og var pavestolt, da tandfeen ikke blot tog hendes tand, men også den tegning hun så fint havde vedlagt.

Tegning af tandfeen

I fredags faldt Anna’s 8. rokketand så endelig ud midt under en fredagsbrunch og hun følte sig inspireret af Emma’s tegning. I stedet for at spørge efter chokolademønter ville Anna have “money”.

Hver lørdag får pigerne lommepenge… hele 10 AED, hvis de i løbet af ugen har været gode til at hjælpe til i huset. Indtil videre er det blevet til en net lille sum, der bugner i pigernes tegnebøger. Anna sparer sammen til en telefon eller make-up. Emma mister løbende sine penge, fordi de er gode at lege med.

Nu vil Anna altså have flere penge og ser sit snit til at sælge ud af legetøj og tænder til højest bydende.

Desværre kom tandfeen ikke forbi samme nat, da hun (læs Daniel) var gået tidligt i seng og havde glemt alt om den tand, der hyggede sig under Anna’s hovedpude. Skuffet kom Anna ind i soveværelset næste morgen med tårer i øjnene, da tanden fortsat lå under puden. Vi blev dog hurtige enige om, at tandfeen måske var fløjet hjem igen for at hente penge, da hun opdagede, at Anna ikke ville have chokolademønter.

Anna’s brev til tandfeen

Heldigvis kom tandfeen forbi senere på dagen, mens familien var taget i sømandscenteret for at fejre fastelavnsfest med tøndeslagning og fastelavnsboller.

Fastelavnsfest i Sømandscenteret

Anna bemærkede dog tørt, at det kun var en sølle 5’er, der kom i bytte for tanden, når nu hun havde bedt om 100 AED.

Træerne vokser åbenbart ikke ind i himlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.