img_3794

Det er nu anden gang, at vi befinder os på Al Habtoor Polo Resort. Første gang var for blot nogle uger siden, hvor vi var med til åbningen af den nye Polo Club sammen med ungerne. Dengang var der hoppeborg, slik og pony ridning, hvilket hittede stort hos de små.

Men denne fredag dristede vi os til at bestille bord til polo klubbens første afholdte brunch – En jomfru-brunch så at sige.

”I love it!”

Well, der var et par startproblemer, hvor personalet blev udfordret med logistik og tetris, men efter lidt instruktioner fra flere managers gik alting pludselig lidt hurtigere.

img_3814

img_3849 img_3853

Vi var endnu engang afsted i godt selskab og mens vores piger styrede slagets gang (og alle de andre børn) i legerummet, så kunne forældrene overvære en polokamp fra terrassen under brunchen. Jeg kender ikke til spillereglerne og jeg gjorde ej hellere den store indsats for at sætte mig ind i dem, men for mig lignede det mest af alt hockey på hest og jeg morede mig kostelig. Jeg beundrede dog hestene med deres ryttere.

img_3828 img_3830

Selve brunchen var overdådig som altid og der manglede ikke noget. Vi kunne frit gå ombord i en overvældende buffet med forretter, hovedretter, grillstation og selvfølgelig et stort dessertbord med små lækre og meget syndige kager.

På bordene var der parfumeprøver til alle og fine plastik-roser pøsset ind i selvsamme dufte.

img_3840

Jo, jo. Vi var magelige og scenen var som klippet ud af filmen “Pretty Woman”, de samme store hatte gik ihvertfald igen.

img_3821

Jeg vil lade billederne tale for sig selv, da jeg blot ville vise nogen af fordelene ved vintertiden i Dubai, hvor vi atter kan bevæge os udenfor døren. Dette er bare ét eksempel på, hvor meget jeg værdsætter de muligheder som vores eventyr i Dubai har givet os.

Jeg glæder mig allerede til næste brunch, men først skal jeg lige sige hej til Ulla Terkelsen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.