img_3933

Alt netværk, personligt såvel som fagligt, har stor betydning uanset, hvor du befinder dig i verdenen – Det er ihvertfald min erfaring. I Danmark var JCI (Junior Chamber International) en stor del af mig og min identitet. I fem år engagerede jeg mig i JCI netværket med blandt andet tre års bestyrelsesarbejde. Efter to år blev jeg valgt som lokalformand i JCI Aalborghus på et tidspunkt, hvor Anna endnu var meget lille og Emma undervejs. Det var nogle hårde, men vanvittige gode år, hvor jeg lærte mange nye spændende mennesker at kende.

img_3967

Jeg blev udfordret fagligt, men i høj grad også personligt. Jeg rendte til et hav af planlægningsmøder, kurser, afdelingsmøder, fester, kongresser og arrangerede årets ungeerhvervsleder, sammen med mange andre engagerede medlemmer af netværket. Da jeg flyttede til Dubai holdt jeg i første omgang fast i mit JCI medlemsskab, fast besluttet på at overføre mit medlemsskab til JCI Dubai. Desværre viste det sig hurtigt, at denne afdeling ikke længere eksisterer, da folk naturligt kommer og går. Efter blot et par måneder blev jeg til min store glæde kontaktet af andre JCI verdensmedlemmer, der lige som jeg var havnet i Dubai. De inviterede mig med i et projekt om at genåbne afdelingen i Dubai. Desværre skete der ikke mere på den front. Jeg meldte mig ud af JCI Aalborghus og lukkede dermed et 5-årige kapitel. Jeg besluttede mig for at se fremad og afprøve nye netværksformer. Og jeg har fundet det jeg søgte. Lige her 🙂

Danish Business Women Dubai er den helt rigtige erstatning for JCI. Det er her jeg mødes med alle de andre danske kvinder til en fantastisk hyggelig aften. Og jeg går aldrig skuffet fra et arrangement. I går kom jeg således glad hjem fra en aften i selskab med Ulla Terkelsen.

Desværre endte vi nede på bagerste række, da vi snøvlede ind som de sidste i salen. Og deroppe på scenen i en rød lænestol sad glade Ulla med en rød mikron i hånden i en lige så rød jakke.

img_3942

Hun så lidt lille ud på afstand og jeg var derfor fast besluttet på at få et billede lidt tættere på damen i den røde jakke. I pausen bevægede jeg mig langsomt nærmere.

img_3935

Og jeg listede mig endnu tættere på…

img_3936

Og jeg kom helt tæt på…

img_3937

Tilsidst kunne jeg ikke rigtigt komme tættere på, men det gjorde ikke så meget. Jeg fik et udemærket billede.

img_3931

Og Ulla Terkelsen var så venlig at bøje knæene let, så højdeforskellen på et par små centimeter blev udlignet en smule.

Jeg elsker simpelthen Ulla Terkelsen for hendes fantastiske eventyrlyst, varme og humor. Denne aften mindede mig om, hvorfor vi valgte at rykke teltpælene op og rejste ned i ørkenen. Jeg savner vennerne og familien, men ville forevigt sparke mig selv bagi, hvis ikke vi havde sagt ja til eventyret. Og så vil jeg slutte af med et udemærket citat fra denne aften udtalt af Ulla Terkelsen selv:

Jeg holder endnu mere af Danmark, når jeg kun er der engangimellem

I dag er jeg en glad lille julegris 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.