Det var i dag første gang vi besøgte Queen Elizabeth II, men det bliver ikke den sidste. Det store krydstogtskib har været åben for besøg siden 2018, men jeg havde faktisk lidt glemt, at den stod på min mentale bucketliste.

Skibet, der både rummer hoteldrift og restaurant, gemmer tilsyneladende på meget mere end jeg troede. Så i morges tog vi i teateret for at se “Alice i Eventyrland” ombord på QE2.

Jeg vidste ikke rigtig, hvad vi gik ind til, men jeg elsker generelt alt teater og live forestillinger… især med et tvist. Så på den måde, var jeg ikke bange for at blive skuffet.

Det var i sig selv lidt eventyrsagtig at gå ombord på det enorme skib og at bevæge sig rundt i de snævre gange, mens vi ledte efter teatersalen. Jeg ville ønske, at jeg havde læst lidt op på skibets historie forud for besøget, for det er åbenlyst, at det rummer en spændende historie, som tidligere luksus krydstogtskib.

Vi var taget afsted med et hold venner og deres børn, der var lige så spændte og forundrede som os selv – sådan lidt skørt og typisk Dubai.

Det var lidt kringlet at finde frem til selve teateret og der var ikke særlig godt skiltet, men nysgerrige som vi var, gjorde det ikke så meget og frem kom vi.

Salen var ikke så stor og med covid afstand og afspærrede sæder må det alligevel antages, at der var fyldt så meget op, som der kunne… selvom den i virkeligheden virkede halvtomt.

Scenen var heller ikke så stor og der blev brugt meget begrænset rekvisitter under forestillingen, men de gjorde det bare så godt med strategisk brug af baggrundsskærme.

I selve forestillingen var der kun 4 skuespillere, der således måtte tage flere roller på sig. Det var sådan en rigtig børneforestilling, hvor karaktererne virkelig forstod at engagere publikum. Børnene sad helt ude på kanten af stolene, mens de guidede den stakkels Alice rundt i eventyrlandet og buede af Hjerte-dame, der beordrede rullende hoveder.

Det var i sig selv underholdende at være en del af, synes jeg.

Efter forestillingen benyttede vi os af muligheden for at se os lidt omkring i biblioteket/receptionen, uden at vide, hvad vi præcis kiggede på. Havde vi haft mere tid og mindre utålmodige børn, havde jeg nok brugt lidt ekstra tid på at læse de forskellige skilte, der hang på væggene.

I stedet bliver vi nok nødt til at skulle tilbage til skibet og på guidet rundtur med efterfølgende restaurantbesøg. Bare for oplevelses skyld og fordi det emmer af ferie og eventyr.

Og hvem kunne ikke godt bruge lidt mere eventyr i hverdagen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.